Ποια είναι η νέα ταινία τρόμου που ενθουσίασε τον Στίβεν Κινγκ;

Διαβάζεται σε 2'
Ποια είναι η νέα ταινία τρόμου που ενθουσίασε τον Στίβεν Κινγκ;

Στο Strange Darling ένα one-night stand εξελίσσεται σε αιματηρό κυνηγητό, κι ο μετρ του τρόμου εγκρίνει και με το παραπάνω.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες λένε, αλλά για το “Strange Darling” η κριτική αποδοχή είναι κάτι παραπάνω από λεπτομέρεια.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Τζ Τ. Μόλνερ αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς, έχοντας λάβει μέχρι στιγμής ένα εντυπωσιακό 100% στο Rotten Tomatoes που συνοδεύεται κι από τα θετικά σχόλια πολλών ανθρώπων που ξέρουν τον τρόμο καλύτερα από τον καθένα.

Μεταξύ των φανς της ταινίας κι ο ίδιος ο μετρ του τρόμου, Στίβεν Κίνγκ, που δήλωσε εντυπωσιασμένος σε μια δημοσίευσή του στο Twitter.

O συγγραφέας εμβληματικών βιβλίων τρόμου, όπως τα Carrie και The Shining, σχολίασε πως η ταινία είναι «πραγματικά τρομακτική», περιέγραψε το τρέιλερ της ως ένα «ευφυές αριστούργημα», ενώ παρότρυνε το κοινό να παρακολουθήσει το ανατρεπτικό κυνηγητό που έχει ετοιμάσει ο Τζ. Τ. Μόλνερ γνωρίζοντας όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες γίνεται.

Συγκεκριμένα, να τα όσα έγραψε με ενθουσιασμό ο Κινγκ στο Twitter:

Εξίσου ενθουσιώδης ήταν και η αντίδραση του Μάικ Φλάναγκαν (Δόκτωρ Ύπνος, Gerald’s Game, Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ). Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες τρόμου της γενιάς του, και ο άνθρωπος στον οποίον οφείλονται μερικές από τις πιο ανατριχιαστικές κινηματογραφικές διασκευές βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, ο Φλάναγκαν χαρακτήρισε το Strange Darling ως «…θεσπέσια ευφυές…», αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του.

Στην ταινία, που έρχεται μάλιστα από τον παραγωγό του φοβερού καλτ θρίλερ “Barbarian”, ένα one-night stand θα εξελιχθεί σε αιματηρό κυνηγητό καθώς τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλα Φιτζέραλντ (Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ) και ο Κάιλ Γκάλνερ (Scream, Smile), ενώ είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε φιλμ 35mm, με διευθυντή φωτογραφίας μάλιστα τον δημοφιλή ηθοποιό Τζιοβάνι Ριμπίζι (Saving Private Ryan, Lost in Translation).

Info:

Το Strange Darling κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου από την The Film Group.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα