Θα αργήσει να… πετάξει το sequel του Top Gun

Θα αργήσει να… πετάξει το sequel του Top Gun

Άλλαξε πάλι, η ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel του "Top Gun", εκ των θρυλικότερων ταινιών της δεκαετίας του '80. Ποια είναι η τελευταία πληροφόρηση.

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχει κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές η φήμη πως θα ξαναδούμε, στη μεγάλη οθόνη, τον Tom Cruise, ως πρωταγωνιστή του Top Gun.

Ας θυμηθούν οι παλιοί και ας δουν οι νέοι, το trailer από το πρώτο, το αυθεντικό Top Gun, που βγήκε στις αίθουσες πριν 32 χρόνια.

Όταν ο Val Kilmer ενημέρωσε ότι υπέγραψε να γίνει ξανά ο Iceman, τον Απρίλιο του 2017, όλα πια έγιναν ξεκάθαρα. Συμπρωταγωνιστής του Cruise θα είναι o Miles Teller, ο οποίος νίκησε στις audition τους Glen Powell, Nicholas Hoult, Dylan O’Brien και Austin Butler.  Θα υποδυθεί τον προστατευμένο του Maverick και γιο του Goose -φίλος και συνάδελφος του Maverick, που πέθανε (στην πρώτη ταινία).

 

Παρεμπιπτόντως, τα δοκιμαστικά έγιναν στο σπίτι του Cruise, στη Florida. Ο “Maverick” λάτρεψε τόσο την προσπάθεια του Powell, που ζήτησε έναν ειδικό, νέο ρόλο για αυτόν στο σενάριο.

Ο τίτλος του sequel θα είναι Top Gun: Maverick, με τον Cruise να ποστάρει στις αρχές του μήνα, αυτό.

Θα υπάρχουν φυσικά, όλα τα καλούδια της τεχνολογίας, σκηνοθέτης θα είναι ο Joseph Kosinski, στο cast ανήκουν και οι Jon Hamm, Jennifer Connelly, Ed Harris και Jay Ellis, παραγωγός θα είναι ο Jerry Bruckheimer και η ιστορία θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη του 1986, αφού μιλάμε για δυο διαφορετικούς κόσμους.  Ως ημερομηνία κυκλοφορίας είχε δοθεί η 12η Ιουλίου του 2019. Αυτό άλλαξε πριν λίγα εικοσιτετράωρα, όταν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι ενημέρωσαν ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 26/7 του 2020.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα