Θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ ο “Doctor Strange” της Marvel;

Θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ ο “Doctor Strange” της Marvel;

Oi φήμες που θέλουν τον Χοακίν Φίνιξ να υπογράφει για το ρόλο του «Doctor Strange» παραμένουν φήμες, αλλά κάτι μας λέει πως βρισκόμαστε κοντά σε ακόμη ένα ιδιοφυές κάστινγκ εκ μέρους της Marvel.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Οι φήμες ξεκίνησαν ένα μήνα περίπου πριν, όταν ο Χοακίν Φίνιξ εθεάθη να αγοράζει κόμικς του «Doctor Strange» στο Κονέκτικατ. Την ίδια εποχή, για το ρόλο του πρώην νευροχειρούργου που αναλαμβάνει δράση ως προστάτης της Γης ενάντια σε μαγικές δυνάμιες, ακούγονταν τόσο ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, όσο και ο Τζαστίν Θερού, με το όνομα του Φίνιξ όμως να παραμένει το πιο πιθανό.

Το νέο ρεπορτάζ θέλει τον Φίνιξ να επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της Marvel συζητώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του πρότζεκτ, ενώ κανείς δεν μπορεί για την ώρα να επιβεβαιώσει τίποτα, εκτός από το γεγονός πως, αν τελικά η συμφωνία κλείσει, η Marvel θα έχει πετύχει ένα αναπάντεχο κάστινγκ – από αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ θα μπεί και στο μάτι της DC/Warner που έχασαν τον Φίνιξ, ο οποίος λέγεται ότι φλέρταρε πολύ με την ιδέα να είναι ο Λεξ Λούθορ στο «Batman Vs. Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα