The Dr is in da (White) House: Δείτε τον Χιου Λόρι στο πρώτο trailer του ‘Veep 4’

The Dr is in da (White) House: Δείτε τον Χιου Λόρι στο πρώτο trailer του ‘Veep 4’

Mία από τις καλύτερες, από τις πιο καυστικές και πιο επιτυχημένα πολιτικές κωμωδίες της αμερικανικής τηλεόρασης έφερε το... γιατρό για τον 4ο κύκλος της. Δείτε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου νέου «Veep», που μας δίνει την πρώτη εικόνα του Χιου Λόρι στον Λευκό Οίκο

Της Πόλυς Λυκούργου

Ο Χιου Λόρι is in da… White House. Ο βρετανός πρωταγωνιστής που έγραψε ιστορία με το «House M.D.», επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα, ενώνοντας δυνάμεις με την Τζούλια Λούις Ντρέιφους στον 4ο κύκλο του «Veep». Διαβάστε ακόμα: «House»: 6×6 πράγματα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Ο 4ος κύκλος του «Veep» θα ξεκινήσει μέσα από το Λευκό Οίκο, καθώς η αντιπρόεδρος Σελίνα Μάγιερ πήρε το χρίσμα στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου: ο Πρόεδρος παραιτείται για να προσέξει την ψυχικά άρρωστη γυναίκα του και αναλαμβάνει εκείνη το ανώτατο αξίωμα.

Τι έχει να πει η Σελίνα στον αμερικανικό λαό για τον εαυτό της, τις προθέσεις, το πρόγραμμά της ως Πρόεδρος της Αμερικής; «Δεν έχω λόγια, κυριολεκτικά» ξεστομίζει, υποψιάζοντάς μας ότι σ’ αυτό τον κύκλο θα είναι ακόμα πιο ανίκανη και ικανά αστεία.

Η πιο αστεία ατάκα του trailer όμως ανήκει στην «Εϊμι Μπρουκχάιμερ» (την ερμηνεύει η Αννα Κλάμτσκι), την Διευθύντρια του Γραφείου της Προέδρου, η οποία περιγράφει την εμπειρία του Λευκού Οίκου: «Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην εντατική και μου τραβούν συνεχώς την πρίζα. Για να φορτίσουν τα κινητά τους!»

Κι όσο για τον Λόρι… απλά πατήστε το play!

Διαβάστε περισσότερα:

Πηγή: Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα