The Impossible

The Impossible

Το φιλμ του Μπαγιόνα είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που επιβίωσε από το σαρωτικό τσουνάμι στην Ταϊλάνδη τον Δεκέμβριο του 2004

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Ίσως μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες που θα δείτε ποτέ, το φιλμ του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, είναι ένα αγωνιώδες θρίλερ που (ίσως προσπαθεί λίγο πιο σκληρά απ όσο πρέπει, μα που καταφέρνει να σου) ραγίζει την καρδιά.

H Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, για ν’ απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη γαλήνη ενός τροπικού παραδείσου. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, και καθώς όμως η οικογένεια ξεκουράζεται γύρω από την πισίνα, μια τρομακτική βοή ακούγεται από το κέντρο της γης, και μια τεράστια μάζα σκοτεινών νερών σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το χάος που δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν ποτέ, και ο τρόμος που έζησαν χιλιάδες άνθρωποι, περιγράφονται μαζί με απίστευτες αποδείξεις κουράγιου και συμπόνιας.

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που επιβίωσε από το σαρωτικό τσουνάμι στην Ταϊλάνδη τον Δεκέμβριο του 2004, το φιλμ του Μπαγιόνα ξεκινά με ένα αληθινά συγκλονιστικό ημίωρο, που σε παρασύρει, με την ένταση και την ορμή ενός γιγαντιαίου συναισθηματικού κύματος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Περισσότερες νέες ταινίες στις αίθουσες από σήμερα 1η Ιανουαρίου 2013

* Άννα Καρένινα

* Ο Άνθρωπος που Γελά

* Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα