«The Impossible» – Γιούαν Μακ Γκρέγκορ & Ναόμι Γουότς αντιμέτωποι με το τσουνάμι του 2004

«The Impossible» – Γιούαν Μακ Γκρέγκορ & Ναόμι Γουότς αντιμέτωποι με το τσουνάμι του 2004
(L to R) OAKLEE PENDERGAST, EWAN McGREGOR and SAMUEL JOSLIN star in THE IMPOSSIBLE © 2012 Summit Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Trailer και νέες φωτογραφίες μας δίνουν μία ιδέα για το πώς χειρίστηκε ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («Ορφανοτροφείο») την αληθινή ιστορία επιβίωσης μίας οικογένειας που βρέθηκε αντιμέτωπη με το καταστροφικό τσουνάμι του 2004

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Master των ταινιών τρόμου (τον γνωρίσαμε με «Το Ορφανοτροφείο») ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ μεγαλύτερο στοίχημα από τις ταινίες φαντασίας: να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τον καθαρόαιμο τρόμο της φυσικής καταστροφής όταν αυτή χτυπά. Να μας βάλει «στο μάτι του κυκλώνα». Στην κυριολεξία.

Η νέα του ταινία, το «Impossible», αφηγείται την ιστορία επιβίωσης μίας οικογένειας, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φονικό τσουνάμι του 2004, το οποίο σκότωσε 230.000 χιλιάδες ανθρώπους. Η εν λόγω οικογένεια της ιστορίας αποτελείται από την μητέρα Ναόμι Γουότς τον πατέρα Γιούαν μακΓκρέγκορ και τα παιδιά τους που κάνουν διακοπές σε ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης. Οταν έρχεται το τσουνάμι η μαμά με τον ένα γιο παγιδεύονται και ο πατέρας με τους υπόλοιπους ψάχνουν να τους βρουν.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα