The Wolverine

The Wolverine

Διαβάστε την άποψη του Flix για το ''The Wolverine'' με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

To γεγονός πως αυτή η ταινία είναι καλύτερη από το «X-Men Origins: Wolverine» του 2009 δεν την κάνει απαραίτητα καλή και σε καμία περίπτωση αντάξια ενός ήρωα που θα πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο για να βρει το φιλμικό σύμπαν που του αξίζει.

Μια νεαρή Γιαπωνέζα εντοπίζει τον Λόγκαν στον Καναδά και τον πείθει να την ακολουθήσει στο Τόκιο. Εκεί τον περιμένει ο Γιασίντα, ο άνθρωπος που έσωσε το 1945 την ημέρα της έκρηξης της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι για να του προσφέρει τη θνητότητα που επιθυμεί και να του ζητήσει να προστατεύσει από τη γιαπωνέζικη μαφία την εγγονή και κληρονόμο του Μαρίκο.

Ίσως τελικά ο Wolverine να μην μπορεί να σταθεί κινηματογραφικά χωρίς τους Χ-Men.

Να μια διαπίστωση που έρχεται να επιβεβαιώσει και η δεύτερη – αγωνιώδης αυτή τη φορά – προσπάθεια του ίδιου του Χιου Τζάκμαν και της Marvel να γυρίσουν την ταινία που θα του αξίζει, μετά το φιάσκο του «X-Men Origins: Wolverine» του 2009.

Ο,τι πήγε στραβά σε εκείνη την πρώτη ταινία (κυρίως το γεγονός πως τίποτα δεν σε ενδιέφερε στην ιστορία του Wolverine), επαναλαμβάνεται σε μικρότερο βέβαια βαθμό κι εδώ, όσο κι αν το σενάριο, ο Τζέιμς Μάνγκολντ στη σκηνοθεσία και ο Χιου Τζάκμαν προσπαθούν να δώσουν στον ήρωα τους μια υπαρξιακή διάσταση και να διορθώσουν το «λάθος» του αθάνατου Wolverine, κάνοντας τον εδώ τρωτό και άρα εκ των πραγμάτων ένα πιο ενδιαφέρον κινηματογραφικό πλάσμα.

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική στο Flix

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ταινία στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα