Θέλουμε την Eiza Gonzalez για Catwoman και τη θέλουμε τώρα

Θέλουμε την Eiza Gonzalez για Catwoman και τη θέλουμε τώρα

Η 27χρονη καλλονή είναι από τις υποψήφιες ηθοποιούς που εξετάζεται να ερμηνεύσουν τον αγιάτρευτο έρωτα του Μπάτμαν

Ο David Ayer, σκηνοθέτης του επιτυχημένου “Suicide Squad” ίσως άθελά του να αποκάλυψε ποια ηθοποιό εξετάζει να αναλάβει τον ρόλο της πιο γνωστής femme fatale των κόμικ, Catwoman.

Η διάσημη ηρωίδα αναμένεται να εμφανιστεί στη νέα ταινία “Gotham City Sirens” της Warner Bros που θα εστιάζει στις τρεις πιο διαβόητες “κακιές” των κόμικ της DC, της Harley Quinn, της Poison Ivy και της Catwoman. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του pre-production και εάν υλοποιηθεί θα διευρύνει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC (στο οποίο μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται οι ταινίες “Man of Steel”, “Batman V. Superman: Dawn of Justice’, “Wonder Woman” και το επερχόμενο “Justice League’).

O Ayer, ο οποίος έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το “Gotham City Sirens” άρχισε να ακολουθεί την καλλονή Eiza Gonzalez στον λογαριασμό της στο Twitter και πολλοί εικάζουν ότι η κίνηση αυτή προμηνύει κάποια συνεργασία τους. Την εν λόγω θεωρία ενισχύει το γεγονός ότι η ηθοποιός έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της (σ.σ.: H Catwoman στα κόμικ έχει σήμερα κοντό μαλλί) καθώς και το ότι πόζαρε με ολόσωμη δερμάτινη στολή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, λίγες ημέρες αφότου επισκέπτηκε τα στούντιο της Warner Bros.

 

Σημειώνεται ότι η 27χρονη ηθοποιός είναι συνομήλικη της επίσης πανέμορφης Margot Robbie, η οποία θα επιστρέψει στον ρόλο της Harley Quinn. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την εταιρεία παραγωγής και τα όποια σχέδια μπορεί να έχει να γυριστούν στο εγγύς μέλλον και άλλες ταινίες του εν λόγω franchise.

Εάν τα καταφέρει και πάρει τον ρόλο, η Gonzalez θα είναι η τρίτη κατά σειρά ηθοποιός που υποδύεται τη σέξι υπερηρωίδα στη μεγάλη οθόνη, μετά τη Michelle Pfeiffer και τη θρυλική ερμηνεία της στο Batman Returns το 1992 και την Anne Hathaway που την ενσάρκωσε πιο προσγειωμένα στο “The Dark Knight Rises” του Κρίστοφερ Νόλαν το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηθοποιοί Sienna Miller Και Audrey Plaza έχουν εκφράσει δημόσια ενδιαφέρον να παίξουν τη γυναίκα-γάτα.

Instagram

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα