Θεσσαλονίκη 2013. Τζιμ Τζάρμους: “I like heavy rock ‘n’ roll”

Θεσσαλονίκη 2013. Τζιμ Τζάρμους: “I like heavy rock ‘n’ roll”

Ηρθε, έδειξε και μάγεψε. Ο πιο ακτινοβόλος – τι παράξενο για μια μορφή που αγαπά το μαύρο - καλεσμένος του 54ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ο Τζιμ Τζάρμους, σκόρπισε αγάπη ζωής στη Συνέντευξη Τύπου.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μια μέρα μετά την επίσημη έναρξη του 54ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με την πρεμιέρα του “Μόνο οι Εραστές θα Μείνουν Ζωντανοί”, οι Τζιμ Τζάρμους βάλθηκε να τυλίξει μέσα στον cool κόσμο του το πλήθος που μαζεύτηκε να τον ακούσει, στη Συνέντευξη Τύπου, με συντονιστή τον Γιώργο Κρασσακόπουλο και δίπλα του τον Δημήτρη Εϊπίδη. Πιστός στο τόσο σαγηνευτικό αλλά και σιωπηλό προφίλ του, ο Τζάρμους μπήκε στην αίθουσα χωρίς καν ο γεμάτος ανυπομονησία κόσμος να τον καταλάβει: όσο δημοσιογράφοι και κοινό τον περίμεναν, εκείνος ήδη… ελλόχευε στα περιθώρια της αίθουσας, ψηλός, με τα πάντα θεαματικά λευκά μαλλιά και την dark γοητεία του, ανάμεσα στον κόσμο. Μίλησε για όλα, μίλησε με στιλ και έδωσε νόημα και αξία σε κουβέντες που στα χείλη άλλων θα έμοιαζαν ψεύτικες. Αλλά τίποτα δεν είναι ψεύτικο στον κόσμο του Τζιμ Τζάρμους.

Για την επιλογή της “βαμπιρικής ταινίας” Είναι τόσο μεγάλη παράδοση, υπάρχουν εκατοντάδες βαμπιρικές ταινίες. Η δική μας δεν είναι ταινία τρόμου, είναι μια διαφορετική βαμπιρική ταινία. Αλλά επίσης δεν είναι μοναδική, υπάρχουν κι άλλες τέτοιες, όπως το “Vampyr” Καρλ Ντράγιερ, το “Hunger” του Τόνι Σκοτ, το “Ασε το Κακό να Μπει”, το “Trouble Every Day” της Κλερ Ντενί, το “Addiction” του Φεράρα. Ολες αυτές είναι βαμπιρικές ταινίες, χωρίς να είναι ταινίες τρόμου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα