”Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος”: Το Flix συναντά τους πρωταγωνιστές

”Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος”: Το Flix συναντά τους πρωταγωνιστές

Διαβάστε τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της ταινίας ''Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος''. Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr (Pics)

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Ταξιδέψαμε στο Λος Αντζελες χωρίς να ξέρουμε τι να περιμένουμε! Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ανα Κέντρικ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μάθιου Μόρισον, Τσέις Κρόφορντ, Τζο Μανγκανιέλο, Ροντρίγκο Σαντόρο, Μπεν Φαλκόνε. Ολοι οι πρωταγωνιστές της νέας ρομαντικής κομεντί του Κερκ Τζόουνς μίλησαν στο Flix!

Το μάθαμε, το διαπιστώσαμε, πλέον το πιστεύουμε. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν μένεις έγκυος στην Αμερική είναι να αγοράσεις αυτό το βιβλίο. Το εγχειρίδιο ”What to Expect When You’re Expecting” της Χάιντι Μέρκοφ ευθύνεται στο ότι έχουν καθησυχαστεί εκατομμύρια γυναίκες από τις αναπάντεχες μικρές και μεγάλες αλλαγές που φέρνει μία εγκυμοσύνη στο σώμα και τη ζωή τους.

Καταρρίπτοντας τον μύθο της ”πιο ευτυχισμένης περιόδου μίας γυναίκας” η Μέρκοφ μιλάει για τα σπυράκια στην πλάτη, τα αέρια, το πρήξιμο των αστραγάλων, τις νευρώσεις, τις ορμόνες, τις ανασφάλειες. Εμμέσως, ανακουφίζονται και οι άντρες. Αντί να έχουν δίπλα τους μία ανεξάντλητη πηγή υστερίας, έχουν τις απαντήσεις σε τακτοποιημένα κεφάλαια και χιουμοριστικά τρίβια.

Κι αυτό το Χόλιγουντ το είδε ως χρυσή ευκαιρία κι ένα μεγάλο στοίχημα: μία σπονδυλωτή ταινία (στα πρότυπα του ”Love, Actually”) όπου ζευγάρια θα αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους τον ερχομό ενός παιδιού στις ζωές και τις σχέσεις τους.

Τέσσερα ζευγάρια λοιπόν, μία ομάδα στήριξης μπαμπάδων κι ένας ζηλευτός, γυμνασμένος εργένης με άσωτη ζωή ανακατεύουν τις ιστορίες τους σε μία κομεντί που σκηνοθέτησε ο ”πολύ Βρετανός” (σύμφωνα με τα λόγια της ίδιας της Ντίαζ) Κερκ Τζόουνς, ο οποίος … δεν είχε ιδέα για το βιβλίο.

”Το παρήγγειλα και όταν έφτασε στο σπίτι δημιουργήθηκε παρεξήγηση. Εχω βλέπετε τρία παιδιά ήδη, η γυναίκα μου είδε το βιβλίο και τρόμαξε: ”νομίζα ότι συμφωνήσαμε ότι δε θα κάνουμε άλλα!” μου είπε θυμωμένα. Αιφνιδιάστηκα, δεν ήξερα τι να της πω. Δεν ήξερα ότι δεν ήταν μυθιστόρημα αλλά εγχειρίδιο. Δεν ήξερα που έμπλεκα!” μας είπε γελώντας.

”Δέχτηκα με ενθουσιασμό να κάνω την ταινία γιατί θέλω να διηγούμαι ιστορίες που παρέχουν χιούμορ και συναίσθημα μαζί. Και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιους άλλους τυχαίους 9 μήνες στη ζωή ενός ανθρώπου, γυναίκας ή άντρα, που να διακατέχεται από παρόμοιες αντιφάσεις! Η περίοδος της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας είναι δραματική, ξεκαρδιστική, ενοχλητική, πονεμένη, ευτυχισμένη… δεν συγκρίνεται με τίποτα που έχεις ζήσει!”

 

ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ & ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΡΙΣΟΝ

Είστε ένα από τα τέσσερα ζευγάρια της ταινίας. Πείτε μας με δυο λέξεις την ιστορία σας…

Κάμερον Ντίαζ: Με γκαστρώνει…

Μάθιου Μόρισον: … the end! (γέλια) Είμαι καθηγητής χορού σε celebrity reality show, εκείνη είναι διάσημη γυμνάστρια, γινόμαστε ζευγάρι, μένει έγκυος και πρέπει να μάθουμε πώς να χειριστούμε τους εαυτούς μας και την σχέση μας κάτω από τα νέα δεδομένα. Δύο δυναμικοί άνθρωποι με καριέρες που δε θέλουν να παρατήσουν, όπως δε θέλουν να παρατήσουν ποιος κρατάει το τιμόνι στη σχέση.

Κάμερον μπορεί να μην έχεις η ίδια παιδιά, αλλά έχεις παραστεί και στις τρεις γέννες της αδελφής σου, κάτι που λες ότι σε σημάδεψε για πάντα…

Ω, ναι! Ήταν συγκλονιστικές εμπειρίες! Ειδικά η πρώτη που ήταν καισαρική και δεν ξέρω για ποιο λόγο κανείς δεν με προετοίμασε ότι … είναι κανονική εγχείρηση! Μπήκα σ’ ένα χειρουργείο και είδα τα σπλάχνα της αδελφής μου σ’ ένα τραπεζάκι. Αλλά και στις επόμενες όταν είδα τι συμβαίνει στο αιδείο μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της γέννας σοκαρίστηκα. ”Έτσι γίνεται; Με δουλεύετε; Οχι ευχαριστώ δε θα πάρω!”

Πιστεύεις ότι όσο επιτυχημένη κι αν γίνει μια γυναίκα, όσο κι αν εξελισσόμαστε ως κοινωνίες, πάντα θα πρέπει να απαντάμε στο ερώτημα γιατί δεν έχουμε γίνει ακόμα μητέρες; Γιατί δεν παντρευτήκαμε;

Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν παντρεμένη και μητέρα δύο τουλάχιστον παιδιών πριν τα 25 μου. Αυτή όμως ήταν η διαδρομή της μητέρας και της αδελφής μου, όχι η δική μου. Εγώ έκανα άλλες επιλογές, χάραξα μία διαφορετική πορεία με την καριέρα μου και δεν κοίταξα ποτέ πίσω. Όμως δεν πιστεύω στα deadlines.

Είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρνει η ζωή μου. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, έχω ανίψια και παιδιά φίλων που λατρεύω. Θέλω πολύ μια μέρα να κάνω και δικά μου, να υιοθετήσω, να αγκαλιάσω τα παιδιά ενός μελλοντικού συντρόφου που έχει πίσω του μία οικογένεια. Δεν αποκλείω τίποτα, δεν ανησυχώ για τίποτα. Ζω το σήμερα, την κάθε στιγμή. Επίσης, πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος βρίσκεται σ’ αυτό τον πλανήτη για έναν σκοπό. Και πρέπει να τον βρει.

Ίσως δεν είναι ο προορισμός του να γίνει γονιός. Με αυτή την πίεση όμως πολλές γυναίκες και πολλοί άντρες αναγκάζονται να βιαστούν, να πάρουν αποφάσεις που δεν τους ταιριάζουν. Κι αυτό δεν οδηγεί ούτε σε ευτυχισμένες οικογένειες, ούτε σε ευτυχισμένα παιδιά.

Μάθιου, πώς σου φαίνεται η εμπειρία της μεγάλης οθόνης; Μπορείς να συνδυάσεις κινηματογραφικές προτάσεις με το πρόγραμμα του ”Glee”;

Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Είναι όνειρο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν σταματάω καθόλου. Στο τηλεοπτικό σύμπαν το δικό μας σόου ξεκινάει γυρίσματα πρώτο και τελειώνει τελευταίο. Δουλεύουμε εντατικά 8 με 9 μήνες το χρόνο. Ενδιάμεσα ηχογραφώ το νέο μου άλμπουμ και προσπαθώ να γυρίζω ταινίες. Αγαπώ πολύ το σινεμά, θέλω να βρίσκω χρόνο για αυτό.

Στην ταινία ερμηνεύεις έναν χορευτή που γίνεται ξαφνικά διάσημος. Ένιωσες κάτι τέτοιο και στη δική σου καριέρα: από την πιο μικρής εμβέλειας φήμη σου στο Μπρόντγουεϊ βρέθηκες σ’ ένα τηλεοπτικό σόου που σε έκανε αυτόματη εμμονή. Πώς είδες τη ζωή σου να αλλάζει;

Μ.Μ.: Όταν μπαίνεις σ’ αυτή τη δουλειά, κανείς δεν σε προετοιμάζει για αυτό το κομμάτι. Ο,τι κι αν διαβάζετε, ό,τι κι αν σας λένε, αυτή είναι η αλήθεια. Φυσικά και θέλεις τη δημοσιότητα και τον κόσμο και την αγάπη του κοινού. Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ένα πολύ διαφορετικό ζώο.

Δεν ξέρω, προσπαθώ να το μάθω. Προσπαθώ να παραμείνω ο εαυτός μου, να μην επηρεάζομαι. Μπορείς πολύ εύκολα να ξεφύγεις αν δεν προσέξεις. Παίρνω παράδειγμα από την Κάμερον που ζει τη ζωή της με τέτοια απλότητα που είναι… σοκαριστική. Καμία σχέση με ”χολιγουντιανή σταρ”!

Κ.Ντ.: Θα πρέπει να είσαι πραγματικά αφελής, κούφιος και ανεγκέφαλος για να θεωρείς ότι όλο αυτό το πανηγύρι σε αφορά. Και πίστεψέ με: αυτοί που επηρεάζονται, κουβαλούσαν το σταριλίκι μέσα τους, πολύ πριν γίνουν σταρ. Επίτρεψέ μου να σου διηγηθώ τι συμβαίνει στο χώρο μας. Σ’ ένα κινηματογραφικό σετ έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Όπως έχει και ο ηλεκτρολόγος δίπλα μας.

Αν το Χόλιγουντ μου παρέχει πέντε βοηθούς, που ένας μου φέρνει νερό κι ο άλλος μου δένει τα παπούτσια, δεν είναι γιατί είμαι βασίλισσα. Αλλά γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Μία παραγωγή εκατομμυρίων με θέλει ακίνητη στη θέση μου και έτοιμη να πω τις ατάκες μου μόλις ο σκηνοθέτης δώσει το σήμα. Αν φύγω για να βρω νερό μόνη μου, θα πάθουν όλοι υστερία. Κάθομαι λοιπόν στο σημάδι μου και περιμένω να κάνω τη δουλειά μου, ενώ άνθρωποι γύρω μου με βοηθούν να την κάνω, κάνοντας κι εκείνοι τη δική τους.

Αλίμονο αν πιστέψω ότι όλο αυτό με αφορά προσωπικά! Αν το πιστέψω, δείχνω ποιος πραγματικά ήμουν πάντα. Δεν με έκανε η φήμη. Αν είσαι έξυπνος και θετικός άνθρωπος, αν έχεις μία βασική αξιοπρεπή ανατροφή, η φήμη σε κάνει να θωρακίζεσαι και να βάζεις όρια στον εαυτό σου. Να μην ξεφεύγεις γιατί ακολουθεί κατηφόρα.

 

ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ & ΤΣΕΪΣ ΚΡΟΦΟΡΝΤ

Άννα, πες μου κάτι: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Πάτινσον και τώρα Τσέις Κρόφορντ. Είναι σκοπός της ζωής σου να κάνεις όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, να σε μισήσουν;

Α.Κ.: Ναι. Μετράω την επιτυχία μου με το μέγεθος του μίσους των γυναικών (γελάει). Μα κοιτάξτε αυτό το πρόσωπο. Σκάστε από τη ζήλια σας κορίτσια.

Τσ. Κ.: Εγώ από τη σειρά μου έπαιξα στην ταινία γιατί δίπλα στην Άννα, ένιωσα λίγο Τζορτζ. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ερμηνεύετε δύο σεφ και χρειάστηκε να πάρετε μαθήματα μαγειρικής. Εκεί η Άννα, αν δεν απατώμαι, πήρε το θέμα του method acting λίγο σοβαρά. Τι συνέβη ακριβώς;

Α.Κ.: Είχα ένα μικρό, αλλά φριχτό ατύχημα! Μας μάθαιναν πώς να κόβουμε λαχανικά και ήμουν αγουροξυπνημένη, δεν πρόσεξα κι έκοψα, ξερίζωσα σχεδόν, το νύχι μου από το ένα δάχτυλό μου. Είναι από αυτά τα ατυχήματα που ντρέπεσαι τόσο πολύ που λες σε όλους γύρω σου ”είμαι καλά, τίποτα δεν είναι, θα του βάλω ένα band aid, μια χαρά, όλα καλά” και μετά πας σπίτι σου και ουρλιάζεις. Με ξύπναγε τα βράδια από τον πόνο. Και δεν είναι από αυτές τις ουλές που μπορεί να αποκτήσεις μετά από ένα γύρισμα και να γίνουν παράσημά σου. Κανείς δε θέλει να δει το βγαλμένο σου νύχι!

Τσέις, στην ταινία παίζεις έναν νεαρό καρδιοκατακτητή που αφήνει έγκυο την κοπέλα με την οποία μόλις άρχισε να βγαίνει. Αν ήσουν ο χαρακτήρας σου στο ”Gossip Girl” τα πράγματα θα ήταν μελό και προβλέψιμα: θα το έβαζες στα πόδια. Εδώ όμως ο ήρωάς σου μένει. Πιστεύεις ότι οι ωραίοι άντρες είναι παρεξηγημένοι στην τηλεόραση και στο σινεμά; Ή μήπως είναι πιο παρεξηγημένοι στη ζωή;

Τσ. Κ.: Δύσκολη ερώτηση. Χαίρομαι που έπαιξα αυτό το ρόλο γιατί, πράγματι, δεν υπάρχουν και πολλά παραδείγματα όπου ο ”νέος, ωραίος, καρδιοκατακτητής” στέκεται ως κύριος και ως άντρας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Κι όμως έχω τέτοια παραδείγματα στη ζωή μου. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ. Για μένα δεν γνωρίζεις κοπέλες για να παίξεις, δεν με ενδιαφέρουν τα εφήμερα.

Όταν τελείωσε η προηγούμενη σχέση μου, δεν την ξεπέρασα εύκολα. Είμαι ακόμα single γιατί δεν έχω βρει ένα κορίτσι με που να αγγίζει ποιος είμαι πραγματικά εγώ, μέσα μου. Όταν γίνεσαι διάσημος τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παιδικοί μου φίλοι από το Τέξας νομίζουν ότι έχω και μία διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ. Βλέπουν τα εξώφυλλα που με ονομάζουν τον ”εργένη της χρονιάς” και με ταράζουν στο πείραγμα.

Εγώ όμως δεν είμαι αυτός, στα εξώφυλλα. Είμαι ο Τσέις. Και θέλω ένα κορίτσι που να με προκαλεί, να με κάνει να ξεπερνάω τον εαυτό μου, να γελάμε, να πηγαίνουμε σε συναυλίες, να βγούμε πρώτο ραντεβού με ποδήλατα. Όμως, πράγματι, οι γυναίκες περιμένουν κάτι άλλο από μένα. Παρεξηγούν την εικόνα των χαρακτήρων που παίζω με το ποιος μπορεί να είμαι. Έχει κι αυτό την πλάκα του. Να τους γκρεμίζω τα στερεότυπα…

Διαβάστε την κριτική του Flix για το ”Τι να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος”

Δείτε το trailer της ταινίας

Διαβάστε τις συνεντεύξεις της Τζένιφερ Λόπεζ, του Ροντρίγκο Σαντόρο, της Ελίζαμπεθ Μπανκς, του Μπεν Φαλκόνε και του Τζο Μανγκανιέλο

Διαβάστε επίσης:

* Τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς (γιατί στο 2 είναι η Ντίαζ)

* To Magic Mike που παίζει ο Μανγκανιέλο (και αναφέρεται σ’ αυτό)

* Όπως και το True Blood

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα