Τι θα συμβεί αν ο Γούντι Άλεν γυρίσει την επόμενη ταινία του στην Ελλάδα;

default image

Αν δεν έχετε φανταστεί τι ακριβώς θα συμβεί, αν ο Γούντι Αλεν (και ο Μπραντ Πιτ) έρθουν στην Ελλάδα για γυρίσματα, το Flix προνόησε και το έκανε για εσάς

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Οι φήμες για την επικείμενη επίσκεψη του Γούντι Αλεν στην Ελλάδα για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας του, δεν δείχνουν να κοπάζουν. Έχετε όμως φανταστεί τι θα συμβεί αν τελικά βγουν αληθινές. Εμείς προσπαθήσαμε…

Αν συγκεντρώσει κανείς όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για την επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν, το μόνο που λείπει είναι να δούμε την ταινία στα σινεμά.

Ξεκινώντας ήδη από πέρσι, ο Γούντι Αλεν έχει κάνει ρεπεράζ στα ελληνικά νησιά, ενώ πριν λίγες ημέρες ένα συνεργείο βρέθηκε ξανά στην Αθήνα για να βρει μέρη για τα γυρίσματα, ο τίτλος της ταινίας είναι «Athens by Night», σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ στο ρόλο ενός συγγραφέα που ζει στην Πλάκα και γράφει ένα βιβλίο για την οικονομική κρίση, μαζί του παίζει η Πενέλοπε Κρουζ, ενώ το σενάριο υπογράφει αυτή τη φορά ο Αλεν όχι μόνος του αλλά μαζί με τον Πολ Οστερ και η παραγωγή ανήκει σε μεγάλη ελληνική εταιρεία.

Αν κάτι από όλα αυτά μπορεί να είναι αλήθεια, είναι το γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδιαφέρον του Αλεν να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία με μια στάση στην πιο hot πόλη αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Για τα υπόλοιπα, αναμένονται επιβεβαιώσεις και διαψεύσεις ή – επιτέλους – κάποια επίσημη ανακοίνωση που θα ανακοινώνει την έναρξη της παραγωγής της ταινίας σε ελληνικό έδαφος.

Όλα τα πιθανά σενάρια στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα