Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ – Δύο θεές στο “The Room Next Door” του Αλμοδόβαρ

Διαβάζεται σε 3'
Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ
Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ – Δύο θεές στο “The Room Next Door” του Αλμοδόβαρ Sony Pictures/Entertainment Pictures/Alamy/Visualhellas.gr

Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Sony Pictures Classics το teaser της πρώτης αγγλόφωνης μεγάλου μήκους ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ (Pedro Almodóvar), «The Room Next Door».

Ο Πέδρο Αδμοδόβαρ κάνει τώρα το πρώτο μεγάλο αγγλόφωνο βήμα του. Πιστός στη γνωστή θεματολογία του γυναικείου φύλου και των προβληματικών οικογενειακών σχέσεων, έχει ήδη έτοιμο το “The Room Next Door”, γυρισμένο στη Μαδρίτη και στη Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον (Tilda Swinton) και Τζούλιαν Μουρ (Julianne Moore). Η νέα ταινία του θρυλικού δημιουργού ακολουθεί τη συγγραφέα μπεστ σέλερ, Ingrid (Μουρ) να αναζωπυρώνει τη σχέση της με την παλιά της φίλη και πολεμική ανταποκρίτρια Μάρθα, την οποία υποδύεται η Σουίντον. Οι δύο ηρωίδες βυθίζονται στο παρελθόν τους, αλλά η Μάρθα έχει μία επιθυμία που θα δοκιμάσει την φιλία τους.

«Η Ίνγκριντ έγινε συγγραφέας αυτοτελών μυθιστορημάτων, ενώ η Μάρθα έγινε πολεμική ρεπόρτερ, και τις χώρισαν οι συνθήκες της ζωής. Μετά από χρόνια που δεν είχαν επαφή, συναντιούνται ξανά σε μια ακραία αλλά παράξενα γλυκιά κατάσταση» διαβάζουμε στην περιγραφή της υπόθεσης.

Στο τρέιλερ της ταινίας του Αλμοδόβαρ, η Σουίντον εμφανίζεται σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι με την Μουρ στο πλευρό της, ενώ παίζει υποβλητική μουσική. Οι δύο τους συνεχίζουν να κατοικούν στο ίδιο σπίτι και πρέπει να διαχειριστούν τη φιλία τους, με τη Μουρ να φαίνεται πολύ πιο… αποφασισμένη από τη Σουίντον.

«The Room Next Door» – Δείτε το τίζερ της ταινίας του Αλμοδόβαρ

Σε διανομή Warner Bros., η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και αμέσως μετά σ’ αυτά του Τορόντο και της Νέας Υόρκης. Θα προβληθεί στη χώρα μας στις 14 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Στο πλευρό των δύο λαμπερών πρωταγωνιστριών οι: Τζον Τουρτούρο (John Turturro), Αλεσάντρο Νίβολα (Alessandro Nivola), Έσθερ Ρόουζ Μακγκρέγκορ (Esther Rose McGregor) και Χουάν Ντιέγκο Μπότο (Juan Diego Botto).

Φέτος, ο ανταγωνισμός στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αναμένεται να είναι μεγάλος καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταινίες όπως το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο (Luca Guadagnino) το «Joker: Folie a Deux» του Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) και το «Maria» του Χιλιανού Πάμπλο Λαρέν (Pablo Larrain), σύμφωνα με το Deadline.

Σουίντον και Μουρ στο κλαμπ των “γυναικών του Αλμοδόβαρ”

Με το «The Room Next Door», η Σουίντον και η Μουρ εντάσσονται στο αποκλειστικό και πολυπόθητο κλαμπ των γυναικών του Αλμοδόβαρ, ενός δημιουργού που αποθέωσε τη γυναίκα μέσα από τα φιλμ του.  Οι πρωταγωνίστριες της πρώτης ταινίας του σκηνοθέτη που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα αγγλικά ποζάρουν για την ισπανική Vogue στο ιστορικό εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου και εντυπωσιάζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα