Timothée Chalamet: Ποιον θρυλικό πρωταθλητή θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός;

Διαβάζεται σε 2'
Timothée Chalamet: Ποιον θρυλικό πρωταθλητή θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός;
O Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας "Dune: Part Two" AP Photo

Ο Γαλλοαμερικανός ηθοποιός Timothée Chalamet πρόκειται να πρωταγωνιστεί και παράλληλα να είναι παραγωγός στη ταινία “Marty Supreme” του Τζος Σαφντί.

Ο Timothée Chalamet θα είναι πρωταγωνιστής και παράλληλα παραγωγός της ταινίας  “Marty Supreme” που λέγεται ότι είναι εμπνευσμένη από την ζωή του θρυλικού επαγγελματία παίκτη του πινγκ – πονγκ Μάρτι Ράισμαν.

Το Α24, που είναι εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή πολλών ταινιών του Χόλυγουντ, επιβεβαιώνει την είδηση με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: ” Το MARTY SUPREME ΤΟΥ Josh Safdie με πρωταγωνιστή τον Chalamet. Έρχεται σύντομα.”

Ο Ράισμαν, ο οποίος πέθανε το 2012, ήταν πρωταθλητής στο πινγκ πονγκ που ξεκίνησε την καριέρα του, παίζοντας για στοιχήματα και χρηματικά έπαθλα. Κέρδισε 22 μεγάλους τίτλους πινγκ πονγκ από το 1946 έως το 2002 και κέρδισε πέντε χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Στα 67 του, αγωνίστηκε στο Εθνικό Πρωτάθλημα Hardbat των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε ο γηραιότερος παίκτης που κέρδισε έναν ανοιχτό εθνικό διαγωνισμό σε άθλημα ρακέτας. Ήταν επίσης γνωστός και ως ο «μάγος του πινγκ πονγκ»

O Martin Reisman εν ώρα αγώνα πινγκ πονγκ AP Photo Ed Ford

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα