Το Amazon διασκευάζει το ‘The Last Tycoon’ του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ

Το Amazon διασκευάζει το ‘The Last Tycoon’ του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ

Ο Ματ Μπόμερ και η Λίλι Κόλινς πρωταγωνιστούν στη σειρά που εκτυλίσσεται στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του '30

Του Θανάση Πατσαβού

Λάμψη, ίντριγκα και παλιό καλό Χόλιγουντ. Τρία συστατικά που μπορούν να μεταμορφωθούν σε συναρπαστική τηλεόραση, αν τα χειριστεί κανείς σωστά. Σε αυτό ελπίζει το Amazon, διασκευάζοντας για τη μικρή οθόνη το τελευταίο μυθιστόρημα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, «The Last Tycoon».

Η σειρά εκτυλίσσεται στα πρώτα χρόνια του Χόλιγουντ και περιστρέφεται γύρω από ένα φιλόδοξο Χρυσό Παιδί της σόουμπιζ που έρχεται σε σύγκρουση με τον μέντορα και αφεντικό του για την κυριαρχία ενός στούντιο. Οταν ανακαλύπτει μια νεαρή Ιρλανδή σερβιτόρα, ελπίζει ότι η λάμψη της ίσως θα μπορέσει να αποτελέσει το απαραίτητο συστατικό που χρειάζεται για να δημιουργήσει μια πραγματικά σπουδαία και σημαντική ταινία.

Οι Ματ Μπόμερ, Λίλι Κόλινς, Κέλσι Γκράμερ, Ροζμαρί ΝτεΓουίτ και Τζένιφερ Μπιλς πρωταγωνιστούν στη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μυθιστόρημα του Φιτζέραλντ είχε διασκευάσει για το σινεμά ο Ελία Καζάν το 1976, σε σενάριο του Χάρολντ Πίντερ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρόμπερτ Μίτσαμ, Τόνι Κέρτις, Ζαν Μορό και Τζακ Νίκολσον.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για τη νέα σειρά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX.GR:

«Genius.»: Στο μυαλό του Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ίσως αργήσουμε ακόμη περισσότερο να δούμε τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones»
Ένα διαφορετικό τέρας τρομοκρατεί το Λοχ Νες στο «The Loch»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα