Το ασιατικό “Γάμος αλά ελληνικά” εκτοξεύτηκε στο Νο1 του box office

Το ασιατικό “Γάμος αλά ελληνικά” εκτοξεύτηκε στο Νο1 του box office
Warner Bros.

Το "Crazy Rich Asians κάλυψε το κόστος παραγωγής το πρώτο διήμερο της προβολής του. Διαθέτει όλα τα must μιας ρομαντικής κομεντί, με πρώτο την κακιά πεθερά.

H ταινία “Crazy Rich Asians” είναι μεταφορά του ομώνυμου bestseller που έγραψε ο Kevin Kwan, στη μεγάλη οθόνη. Η Rachel Chu, καθηγήτρια οικονομικών στο New York University γνωρίζει τον Nick Young, καθηγητή ιστορίας στο ίδιο πανεπιστήμιο, ερωτεύονται, γίνονται ζευγάρι και περνούν φίνα. Κάποια στιγμή, ο Nick προτείνει στη Rachel να τον συνοδεύσει στη γενέτερειρα του, τη Singapore, σε γάμο φίλων του. Της λέει πως είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσει τους δικούς του.

Όταν φτάνουν στο Kennedy International Airport προκύπτουν οι πρώτες ενδείξεις πως ο Nick έχει χρήματα. Ώρα με την ώρα, η Rachel διαπιστώνει πως ο σύντροφος της είναι ζάμπλουτος. Τη συνέχεια, που αφορά και πεθερά, τη φαντάζεστε. Δείτε το trailer.

Δεν θα λέγατε πως η συγκεκριμένη ταινία. παραγωγής των Warner Bros. έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το σασπένς ή τις ανατροπές. Αυτό που αποδείχθηκε ωστόσο, από το πρώτο σαββατοκύριακο της στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι πως κάποιες φορές, μια γνωστή συνταγή μπορεί να είναι υπεραρκετή, όταν την προσέχεις.

Το Crazy Rich Asians έγινε η πρώτη ρομαντική κομεντί που βρέθηκε στο Νο1 του box office (μετά τον Ιούνιο του 2014) και η πρώτη ρομαντική κομεντί, που ξεκίνησε με έσοδα, περισσότερα από 20 εκατ. δολ., την τελευταία τριετία. Είναι και η πρώτη μεγάλη ταινία studio, μετά το The Joy Luck Club (πριν 25 χρόνια) που έχει μόνο Ασιάτες ηθοποιούς.

Στις πέντε πρώτες ημέρες συγκέντρωσε ποσό μεγαλύτερο των 34 εκατομμυρίων δολαρίων. To κόστος της ήταν 30 εκατ. δολ. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα