Το Fast & Furious 8 ‘έσπασε το εμπάργκο’ και ξεκινά γυρίσματα στην Κούβα

Το Fast & Furious 8 ‘έσπασε το εμπάργκο’ και ξεκινά γυρίσματα στην Κούβα

Η όγδοη ταινία των "σπιντάτων" με πρωταγωνιστή τον Βιν Ντίζελ ξεκινά γυρίσματα στην εξωτική Κούβα και ήδη οι "νέοι" της παρέας του #F8 είναι πολλοί και λαμπεροί (vids+pics)

Αντίστροφη μέτρηση για την όγδοη κατά σειρά ταινία Fast & Furious 8 που ξεκίνησε τα γυρίσματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την εξωτική Κούβα. Η όγδοη ταινία της σειράς, η οποία και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017.

Οι συντελεστές της νέας ταινίας, της οποίας πρωταγωνιστής θα είναι μεταξύ άλλων φυσικά και ο Βιν Ντίζελ βρέθηκαν στην Κούβα, για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων εκεί. Δείτε την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της νέας ταινίας από την Κούβα:

Από το νησί του Φιντέλ και ο Βιν Ντίζελ έστειλε το δικό του μήνυμα, κάτω από τον ήλιο του νησιού της Καραϊβικής:

Σε άλλα νέα της ταινίας, οι υπεύθυνοι μας έχουν εδώ και κάποιες μέρες ενημερώσει πως το λαμπερό καστ αναμένεται να ενδυναμώσουν η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερον και ο Σκοτ Ίστγουντ, γιος του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κλιντ.

Our crew will face its greatest adversary ever in our next film as we welcome Charlize Theron to the Fast family.  4.14.17.  #F8

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fast & Furious (@fastandfuriousmovie) στις

Kurt Russell’s Mr. Nobody has a new protégé.  Welcome @ScottEastwood to the Fast family in our next film.  4.14.17.  #F8

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fast & Furious (@fastandfuriousmovie) στις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα