Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2

Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2

Η Μπέλα και ο Έντουαρντ βάζουν την τελευταία νότα στην 5χρονη σχέση τους. Το καινούργιο Twilight, ''Χαραυγή Μέρος 2'' βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Το επικό φινάλε της κινηματογραφικής μεταφοράς των young adult μυθιστορημάτων της Στέφανι Μέγιερ σας περιμένει σ’ ένα χιονισμένο ξέφωτο. Η Μπέλα και ο Έντουαρντ βάζουν την τελευταία νότα στην 5χρονη – και αιώνια! – σχέση τους με τον έρωτα και… με τα ταμεία!

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της κινηματογραφικής βαμπιρικής σειράς, βρίσκουμε την Μπέλα και τον Έντουαρντ ερωτευμένους όσο ποτέ και… συμβατούς, μια και η Μπέλα είναι πια κανονική βαμπίρα.

Το ζευγάρι έχει και την κόρη του, τη Ρενέσμε, η οποία θ’ αποτελέσει την ψυχή της εξέλιξης στο φινάλε της ιστορίας. Η Μπέλα, ο Εντουαρντ, όλοι οι Κάλεν και οι Λυκάνθρωποι μαζί θα χρειαστεί να πολεμήσουν ενάντια στην ηγεμονία των Βολτούρι, προκειμένου να προστατεύσουν την οικογένειά τους.

Όσο να πεις, υπάρχει μια συγκίνηση όταν τελειώνει ένας κινηματογραφικός κύκλος με τον οποίο είχε ετήσιο ραντεβού η μισή υφήλιος, από το 2008 μέχρι σήμερα.

Ο έρωτας της Μπέλα και του Εντουαρντ, στα μυθιστορήματα της Στέφανι Μέγιερ και στις ταινίες που ακολούθησαν καθόρισε (ευτυχώς ή δυστυχώς) μια ολόκληρη γενιά, που ανήκουν τώρα στην κατηγορία «young adults» και προσέλκυσε δίπλα της ένα λογοτεχνικό, κινηματογραφικό και κοινωνικό κίνημα.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική του Flix για τη ”Χαραυγή Μέρος 2”

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της ταινίας στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα