Το πρώτο teaser για το Toy Story 4 είναι εδώ

Το πρώτο teaser για το Toy Story 4 είναι εδώ

Το Toy Story 4 έρχεται τον Ιούνιο του 2019, με χαρακτήρες από τα παλιά αλλά και νέους. Για μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη ταινία κάνουν λόγο Τομ Χανκς και Τιμ Άλλεν.

Το τέταρτο installment της επιτυχημένης σειράς animation Toy Story, κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019 και η Pixar δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer.

Με πολλούς να αμφιβάλλουν για το αν μία τέταρτη συνέχεια της Ιστορίας των Παιχνιδιών θα είχε νόημα, μετά τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε το τρίτο μέρος, η Pixar αποφάσισε να προχωρήσει στο βήμα αυτό και αν επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ταινίας, το τέταρτο μέρος θα αποτελεί μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στην αγαπημένη σειρά ταινιών.

Ο Tim Allen, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Buzz Lightyear, με δηλώσεις του τον περασμένο Σεπτέμβριο, προετοίμασε το κοινό για μία ψυχολογικά φορτισμένη ταινία, ενδεχομένως περισσότερο και από το Toy Story 3, στο τέλος του οποίου, οι ενήλικες στις κινηματογραφικές αίθουσες προσπαθούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους- γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;

“Είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένο, τόσο αστείο, τόσο μεγάλη η ιδέα που δεν περιγράφεται με λόγια”, είχε δηλώσει ο Άλλεν στην αμερικανική εκπομπή The Talk. “Δεν μπορούσα να βγάλω την τελευταία σκηνή”, είπε και πρόσθεσε “Υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες αλλά μερικές σκηνές προς το τέλος είναι πολύ σκληρές”.

Για “ιστορική στιγμή” έκανε λόγο ο έτερος πρωταγωνιστής της ταινίας Τομ Χανκς, η φωνή του Γούντυ. Μιλώντας στο BBC, ο Χανκς ανέφερε πως κατά την ηχογράφηση των τελευταίων σκηνών έγινε πολύ συναισθηματικός αντιλαμβανόμενος το “μεγαλείο της στιγμής”.

“Όταν πήγα για την τελευταία ηχογράφηση, ήθελα να έχω γυρισμένη την πλάτη μου στην υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα να τους βλέπω και προσποιούμουν ότι δεν μπορούσαν να με δουν. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει συνειδητοποίησα πως πρόκειται για μία ιστορική στιγμή”.

Στο νέο trailer βλέπουμε τα αγαπημένα παιχνίδια να κρατιούνται σε έναν κύκλο υπό τους ήχους του Both Sides Now του Τζόνι Μίτσελ. Τελευταίος εμφανίζεται ο Φόρκυ ένα πιρούνι, που συνειδητοποιεί ότι δεν ανήκει με τα άλλα παιχνίδια και διαλύει τον κύκλο φωνάζοντας πως “δεν είναι παιχνίδι”, θυμίζοντας την σκηνή με τα σπερματοζωάρια από το “Everything you always wanted to know about sex”, του Γούντι Άλεν.

Όπως γράφει η Pixar στην περιγραφή της ταινίας:

Ο Γούντι ήταν πάντα σίγουρος για την θέση του στον κόσμο και ότι η προτεραιότητά του ήταν να φροντίζει το “παιδί του”είτε ήταν ο Άντυ είτε η Μπόνι. Αλλά όταν η Μπόνι προσθέτει στην συλλογή της ένα νέο, όχι και πολύ πρόθυμο, παιχνίδι με το όνομα “Φόρκυ”, ένα ταξίδι με παλιούς και νέους φίλους θα κάνει τον Γούντι να καταλάβει πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα