Το πρώτο τρέιλερ του Trainspotting 2 μόλις έσκασε με θόρυβο στις οθόνες μας

Το πρώτο τρέιλερ του Trainspotting 2 μόλις έσκασε με θόρυβο στις οθόνες μας

Το πρώτο τρέιλερ του Trainspotting 2 είναι γεγονός και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία τη μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους (Vid)

Είκοσι χρόνια πέρασαν. Το Trainspotting είναι και πάλι μαζί μας και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου μέρους που έρχεται στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό.

Για την ακρίβεια, η νέα περιπέτεια του Mark Renton, του Spud, του Sick Boy και φυσικά του Begbie θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του νέου έτους. Πίσω από την κάμερα είναι και πάλι ο Danny Boyle και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η αρχική σύνθεση:

Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller and Robert Carlyle. Όλοι τους μεγαλωμένοι κατά είκοσι ολόκληρα χρόνια.

choose life, choose Facebook, Twitter, Instagram and hope that someone, somewhere cares

Το τρέιλερ “ανοίγει” και πάλι με το “Born Slippy” των Underworld και μπορούμε να ακούσουμε το “επικαιροποιημένο” choose life του Mark.

Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται εν μέρει στο βιβλίο “Porno” που εξέδωσε ο Σκωτσέζος Irvine Welsh, το 2002, ως συνέχεια του Trainspotting. Αυτή τη φορά, η πλοκή δεν θα περιστρέφεται γύρω από τα ναρκωτικά (μόνο), αλλά γύρω από την πορνοβιομηχανία.

Η σύνοψη για το σενάριο του “T2” από τη Sony:

“Πρώτα υπήρξε μία ευκαιρία… μετά, υπήρξε μία προδοσία. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Πολλά έχουν αλλάξει, αλλά πολλά παραμένουν ίδια. Ο Mark Renton επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπόρεσε ποτέ να αποκαλέσει σπίτι. Τον περιμένουν: ο Spud, ο Sick Boy και ο Begbie. Και άλλοι παλιοί φίλοι περιμένουν επίσης: η θλίψη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, ο πόθος, ο φόβος, η μετάνοια, η μορφίνη, η αυτοκαταστροφή και ο θανάσιμος κίνδυνος, όλα είναι έτοιμα να τον υποδεχθούν, έτοιμα να μπουν στον χορό”.

Η πρώτη ταινία που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, βασίστηκε στο ομώνυμο Trainspotting του Welsh και προτάθηκε για Όσκαρ για το προσαρμοσμένο σενάριο του John Hodge. Ψηφίστηκε ως η 10η καλύτερη βρετανική ταινία όλων των εποχών από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και η κορυφαία σκωτσέζικη στην ιστορία.

Το soundtrack του πρώτου μέρους συνδέθηκε με το αποκορύφωμα της Britpop και ολόκληρου του πολιτιστικού ρεύματος που βασίστηκε ως ” Cool Britannia“.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Irvine Welsh θα εμφανιστεί στην νέα ταινία ως ηθοποιός, στον ρόλο του Mikey Forrester.

Περισσότερα, στα παρακάτω links:

#T2Trainspotting

Facebook:  http://www.facebook.com/T2Movie

Twitter:  https://twitter.com/sonypicturesuk

Tumblr:  http://sonypicturesuk.tumblr.com

Instagram:  http://instagram.com/sonypicturesuk

G+:  http://bit.ly/SonyPicsGoogle

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα