Το ‘Star Wars: The Force Awakens’ έσπασε τα ταμεία στην πρεμιέρα του

Το ‘Star Wars: The Force Awakens’ έσπασε τα ταμεία στην πρεμιέρα του

Ρεκόρ εισιτηρίων για την πιο αναμενόμενη ταινία της φετινής χρόνιας, που έσπασε τα ταμεία από την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του  Star Wars που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη έσπασε τα ταμεία, κάνοντας ένα ακόμη ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων από την πρώτη κι’ όλα μέρα. Οι εισπράξεις από την πρεμιέρα ξεπέρασαν τα 57 εκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη, στα οποία ήρθαν να προστεθούν τα 100 εκατομμύρια της Παρασκευής, με την εταιρία παραγωγής να παραμιλά.

Τα συγκεκριμένα ποσά προκαλούν ίλιγγο και αποτελούν τα μεγαλύτερα έσοδα από πρεμιέρα ταινίας, ξεπερνώντας ακόμη και την τελευταία ταινία της τριλογίας του “Harry Potter”. Οι φανατικοί θαυμαστές της ταινίας πέρασαν το βράδυ έξω από τους κινηματογράφους, προκειμένου να καταφέρουν να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο από την πρεμιέρα της.

Σύμφωνα με τους αναλυτές τα συνολικά έσοδα της ταινίας από την πρώτη εβδομάδα προβολής αναμένεται να ξεπεράσουν τα 250 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω το “Jurassic World”, που κατέχει για αυτή τη χρονιά το ρεκόρ, έχοντας συγκεντρώσει 208 εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται πως το “Avatar” είχε καταφέρει να συγκεντρώσει κατά τις πρώτες 12 μέρες προβολών της το συγκεκριμένο ποσό. 

Η Walt Disney δημοσιοποίησε τις εισπράξεις της νέας ταινίας:

– Μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών σε Νορβηγία και Σουηδία.

– Καλύτερη εισπρακτική πρεμιέρα όλων των εποχών σε Βέλγιο, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Ελβετία.

– Καλύτερη πρεμιέρα ταινίας της Disney όλων των εποχών σε Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Νότια Αφρική, και Ελβετία.

– Καλύτερη εισπρακτική πρεμιέρα του 2015 σε Βέλγιο, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία.

– Γαλλία: Περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών για ταινία Δεκεμβρίου. Ήταν μάλιστα οι διπλάσιες από την ταινία Avengers και σχεδόν δύο φορές περισσότερες από το Jurasic World.

(Πηγή: huffingtonpost.com )

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα