Το trailer του “Ghostbusters: Frozen Empire” θα σε κάνει να “παγώσεις” από φόβο

Διαβάζεται σε 1'
ghostbusters
Στιγμιότυπο από τη νέα ταινία των Ghostbusters YouTube

Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενου sequel του “Ghostbusters: Afterlife” και η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Πότε κάνει πρεμιέρα.

Οι Ghostbusters επιστρέφουν και η νέα ταινία που αποτελεί σίκουελ του “Ghostbusters: Afterlife” είναι βγαλμένη από την Εποχή των Παγετώνων.

Το πρώτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε ήδη και το “Ghostbusters: Frozen Empire“, με πρωταγωνιστή τον Πολ Ραντ (Paul Rudd), ακολουθεί την οικογένεια Spengler στη Νέα Υόρκη, όταν στην πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού απελευθερώνεται μια σκοτεινή δύναμη που ονομάζεται “The Death Chill“.

Η οικογένεια θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την αρχική ομάδα των Ghostbusters, Πίτερ Βένκμαν (Μπιλ Μάρεϊ), Ρέι Στανζ (Νταν Άικροιντ) και Γουίνστον Ζέντεμορ (Έρνι Χάντσον) για να αντιμετωπίσει το νέο φάντασμα που απειλεί να φέρει στον κόσμο τη δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

To καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Πέιτον Οσβαλντ (Patton Oswalt), Κουμάιλ Ναντζιάνι (Kumail Nanjiani) και Εμιλι Αλιν Λιντ (Emily Alyn Lind).

Ο Γκιλ Κέναν (Gil Kenan) υπογράφει την σκηνοθεσία ενώ έγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζέισον Ράιτμαν (Jason Reitman), ο οποίος έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής.

To “Ghostbusters: Frozen Empire” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024.

Ghostbusters: Frozen Empire – Δείτε το πρώτο teaser

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα