Τομ Χανκς & Τζίμι Φάλον παίζουν το ‘Bridge of Spies’ σαν παιδικό θέατρο

Τομ Χανκς & Τζίμι Φάλον παίζουν το ‘Bridge of Spies’ σαν παιδικό θέατρο

O οσκαρικός πρωταγωνιστής επισκέπτεται το Tonight Show κι αποδέχεται την πρόκληση του Τζίμι Φάλον να παίξουν σκηνές του «Bridge of Spies», έτσι όπως τις φαντάστηκαν μικρά παιδιά. Δείτε το βίντεο...

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Αγαπάμε Τομ Χανκς για την ακομπλεξάριστη, καλοπροαίρετη διάθεσή του. Καλεσμένος χθες βράδυ στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον δέχθηκε να παίξει μαζί του στη βινιέτα «Kids Theater»: μία σειρά από σκετς που θέλουν τους καλεσμένους της εκπομπής να ερμηνεύουν μικρές σκηνές από τις ταινίες τους, όπως τις οραματίστηκαν μικρά παιδιά ακούγοντας μόνο τον τίτλο τους.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιώργος Λάνθιμος αφήνει την Κέιτ Γουίνσλετ και… ξαναπιάνει τη Ρέιτσελ Βάις για τη νέα του ταινία

Να θυμήσουμε ότι η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ αναφέρεται στη «Γέφυρα των Κατασκόπων» που βρίσκεται στο Βερολίνο και σήμερα ονομάζεται Γέφυρα Γκλιένικε. Η Γέφυρα αυτή συνέδεε το Δυτικό Βερολίνο με το κέντρο του Ανατολικού, το Πότσνταμ, και στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου ήταν σημείο ανταλλαγής.

Στο πολιτικό θρίλερ εποχής του Σπίλμπεργκ, ο Τομ Χανκς υποδύεται το δικηγόρο Τζέιμς Ντόνοβαν, στον οποίο η CIA ανέθεσε την πρώτη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ των αμερικανικών και σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών – ανταλλαγή που έκτοτε συνήθιζε να γίνεται στη «Γέφυρα των Κατασκόπων» όπως ονομάστηκε.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπόμπι Ροθ του «Lost» και του «Agents of S.H.I.E.L.D.» έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος του Φεστιβάλ Δράμας

Η αποστολή του Τζέιμς Ντόνοβαν ήταν η διαπραγμάτευση παράδοσης του πιλότου Φράνσις Γκάρι Πάουερς, του οποίου η Σοβιετική Ενωση κατέρριψε το αεροπλάνο ως αντίποινα για τη σύλληψη ενός Ρώσσου κατασκόπου από την αμερικανική κυβέρνηση. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία, την οποία διασκεύασε αρχικά ο Ματ Τσάρμαν και στη συνέχεια επιμελήθηκαν οι Τζόελ και Ιθαν Κοέν.  Δείτε το αποκλειστικό featurette του «Bridge of Spies» εδώ!

Τι σκέφτηκαν όμως οι πιτσιρικάδες ακούγοντας «Bridge of Spies»; «Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια γέφυρα, γεμάτοι κατασκόπους….»

Πατήστε το play!

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το νέο γκομενάκι της Καλίσι!

(Πηγή: Flix.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα