Τζέιμς Μαρς, Αντρεα Ράισμπορο: παρτενέρ στο «Χορό των Κατασκόπων»

Τζέιμς Μαρς, Αντρεα Ράισμπορο: παρτενέρ στο «Χορό των Κατασκόπων»

Ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης του «Man on Wire» και η πρωταγωνίστριά του (μια από τις πιο συναρπαστικές νέες ηθοποιούς της Βρετανίας), δοκιμάζουν να κάνουν μια διαφορετική ταινία για το «ιρλανδικό πρόβλημα»: «Οχι ένα φιλμ για την πολιτική, αλλά ένα φιλμ για τους ανθρώπους», όπως εξηγούσαν στο Flix, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ του Sundance

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Ο Τζέιμς Μάρς είναι περισσότερο γνωστός για τα αριστουργηματικά ντοκιμαντέρ του: To στοιχειωμένα γοτθικό «Wisconsin Death Trip», το μελαγχολικό θρίλερ του «Man on a Wire», το γεμάτο ερωτήματα για το τι μας κάνει ανθρώπους «Project Nim». O «Χορός των Κατασκόπων» είναι η δεύτερη μόλις ταινία μυθοπλασίας του μετά το σκοτεινό, ιδιοσυνκρασιακό «Βασιλιά» που γύρισε το 2005, με τον Γκελ Γκαρσία Μπερνάλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Αντρεα Ράισμπορο κέρδισε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών στη σκηνή, τα βλέμματά μας στην οθόνη μέσα από ρόλους σε φιλμ όπως το «Μη Μ’ Αφήσεις Ποτέ», ή το «Brighton Rock» και περισσότερη αναγνωρισιμότητα απ όση ίσως θα ήθελε χάρη στον ρόλο της ως …. Σίμπσον στο «W.E.» της Μαντόνα.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Τζέμς Μαρς και της Αντρεα Ράισμπορο στο Flix.gr

Η κριτική της ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα