Βίντεο: Το αποτυχημένο δοκιμαστικό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον “Νονό”

Βίντεο: Το αποτυχημένο δοκιμαστικό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον “Νονό”
© Youtube

Δείτε πώς ο Ρόμπερτ ντε Νίρο απορρίφθηκε σε οντισιόν για ρόλο στην ταινία "Ο Νονός"... κάτι που στη συνέχεια δε του βγήκε σε κακό καθώς στο δεύτερο μέρος της ταινίας, ερμηνεύοντας τον Vito Corleone απέσπασε Όσκαρ (Pics+Vid)

Ο Robert de niro μπορεί να έχει κερδίσει δυο χρυσά αγαλματίδια ωστόσο, όταν πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του μαφιόζου “Sonny” Corleone στην πρώτη ταινία του Νονού απορρίφθηκε επί τόπου.

Στο δοκιμαστικό εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο καπέλο μαύρο σακάκι και γκρι πουκάμισο. Ο Francis Ford Coppola και η ομάδα του θεώρησαν ότι είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση, που δεν ταίριαζε με τον ρόλο, που τελικά, ερμήνευσε ο James Caan.

© Moviestore Collection/REX

 

Αυτή η εξέλιξη δεν του βγήκε σε κακό, μιας και στο δεύτερο μέρος της ταινίας, ερμήνευσε τον νεαρό Vito Corleone και  απέσπασε το πρώτο του Όσκαρ το 1974. (Το δεύτερό του Όσκαρ το πήρε για την ταινία “Οργισμένο είδωλο” το 1980).

Ο Νονός είναι μία ταινία του 1972 και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Mario Puzo . Σκηνοθέτης ήταν ο Francis Ford Coppola και πρωταγωνιστές τον Marlon Brando και τον Al Pacino.

Η ταινία θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Τον Μάρτιο του 2010 στη σελίδα Internet Movie Database1 έχει βαθμολογηθεί από τους χρήστες της με 9,1, βαθμό με τον οποίο κατέχει την δεύτερη θέση.

Από την ταινία επίσης έχει μείνει η φράση που είχε πει ο Δον “I’m going to make him an offer he can’t refuse” (Θα του κάνω μια προσφορά την οποία δε μπορεί να αρνηθεί), η οποία και ψηφίστηκε ως η δεύτερη πιο αξιομνημόνευτη φράση στην ιστορία του κινηματογράφου.

© Moviestore Collection/REX

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα