Βλέποντας τηλεόραση ένα επεισόδιο τη φορά #10: «The West Wing», Two Cathedrals

Βλέποντας τηλεόραση ένα επεισόδιο τη φορά #10: «The West Wing», Two Cathedrals

Όπως και πέρσι, κάθε weekend αυτού του καλοκαιριού το Flix κάνει επαναλήψεις σε μερικά από τα σημαντικότερα επεισόδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο δεύτερός μας κύκλος ανοίγει με ένα από τα ωραίοτερα season finales των ‘00s

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημητρόπουλος

Κάθε weekend αυτού του καλοκαιριού επισκεπτόμαστε θρυλικά επεισόδια σπουδαίων σειρών, τα οποία ξεχωρίζουν τόσο ως μεμονωμένες ιστορίες, αλλά και ως αντιπρόσωποι των σειρών τους. Δείτε τα σαν μια αφορμή να επισκεφθούμε ξανά μερικά από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά σύμπαντα, ή σαν μια προσπάθεια συλλογής επεισοδίων που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την διάκριση του κλασικού αριστουργήματος.

Εξυπακούεται πως θα ακολουθούν spoilers για το επεισόδιο και, ενδεχομένως, για την όλη σειρά στην οποία ανήκει. Σήμερα πάμε στη Δυτική Πτέρυγα για να δούμε τι συμβαίνει όταν ο Πρόεδρος Τζεντ Μπάρτλετ τα βάζει με το Θεό.

Η ταυτότητα

  • «The West Wing», Σεζόν 2, Επεισόδιο 22: «Two Cathedrals»
  • Πρεμιέρα: 16 Μαϊου 2001
  • Σενάριο: Άαρον Σόρκιν
  • Σκηνοθεσία: Τόμας Σλάμε
  • Καστ: Μάρτιν Σιν (Μπάρτλετ), Τζον Σπένσερ (Λίο), Ρίτσαρντ Σιφ (Τόμπι), Μπράντλεϊ Γουίτφορντ (Τζος), Ρομπ Λόου (Σαμ), Κίρστεν Νέλσον (Νεαρή Ντολόρες), Κάθρυν Τζούστεν (Ντολόρες Λάντινχαμ), Τζέισον Γουάιντενερ (Νεαρός Τζεντ).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Ο πρώτος κύκλος του αφιερώματος

Πηγή: flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα