“Wicked”: Η φιλία της Αριάνα Γκράντε και της Σίνθια Ερίβο “αψηφά τη βαρύτητα” στο νέο backstage βίντεο

Διαβάζεται σε 3'
“Wicked”: Η φιλία της Αριάνα Γκράντε και της Σίνθια Ερίβο “αψηφά τη βαρύτητα” στο νέο backstage βίντεο

Σε ένα χορταστικό featurette από τη δημιουργία του πολυαναμενόμενου “Wicked”, η Αριάνα Γκράντε κι η Σίνθια Ερίβο μιλούν για την χημεία τους και των δύο iconic ηρωίδων τους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά μιούζικαλ της θεατρικής σκηνής έρχεται σύντομα στο σινεμά οπότε θα έβγαζε εξαρχής νόημα οι πρωταγωνίστριες που θα ζωντανέψουν τις διάσημες ηρωίδες, να ήταν δύο πρόσωπα συνδεδεμένα με το performance – στη σκηνή, στο θέατρο, στη μουσική.

Το Wicked είναι η κρυφή ιστορία των μαγισσών του Οζ, ένα επιβλητικό μουσικό μπλοκμπάστερ που έχει κόψει τη ανάσα αμέτρητων θεατών εδώ και δεκαετίες. Και πρωταγωνιστούν η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ, Σίνθια Ερίβο, που την έχουμε γνωρίσει μέσα από ταινίες σαν το φοβερό “Widows” αλλά και που έχει καθηλώσει στο “Color Purple” στο Μπρόντγουεϊ, έχοντας βραβευτεί με Έμμυ, Γκράμι και Τόνι – ένα Όσκαρ δηλαδή μακριά από το θρυλικό EGOT.

Η Ερίβο παίζει την Ελφάμπα, μια νεαρή γυναίκα, παρεξηγημένη λόγω του ασυνήθιστου πράσινου δέρματός της, που δεν έχει ακόμη ανακαλύψει την πραγματική της δύναμη.

Cynthia Erivo is Elphaba in WICKED, directed by Jon M. Chu

Δίπλα της η ποπ σουπερστάρ Αριάνα Γκράντε, μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες και μια από τις κορυφαίες φωνές του 21ου αιώνα, βραβευμένη με Γκράμι και πολυπλατινένια σε πωλήσεις δίσκων. Η εμφάνιση στην οθόνη δεν της είναι κάτι ξένο – έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το “Don’t Look Up” και σειρές όπως το “Scream Queens” – όμως εδώ αναλαμβάνει δίχως αμφιβολία την πρόκληση της καριέρας της.

Στο “Wicked” παίζει την Γκλίντα, μια δημοφιλή νεαρή γυναίκα, γεμάτη προνόμιο αλλά και φιλοδοξίες, που δεν έχει ακόμη ανακαλύψει την πραγματική της καρδιά.

Στο featurette που εξασφαλίσαμε, μπορείτε να δείτε την Ερίβο και τη Γκράντε να μιλούν για τους ρόλους αλλά και για τη σχέση τους στα γυρίσματα, και το πώς να είναι να παίζεις σε μια υπερπαραγωγή τόσο πολύ βασισμένη στη φιλία και στην σχέση δύο νεαρών γυναικών ηρωίδων.

Στην ταινία, η Ελφάμπα και η Γκλίντα συναντιούνται ως φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο Σιζ στη φανταστική χώρα του Οζ και δημιουργούν μια απρόσμενη αλλά βαθιά φιλία. Μετά από μια συνάντηση με τον Μάγο του Οζ, η φιλία τους φτάνει σε ένα σταυροδρόμι και οι ζωές τους παίρνουν πολύ διαφορετικά μονοπάτια. Η ακλόνητη επιθυμία της Γκλίντα για δημοτικότητα την βλέπει να παρασύρεται από την εξουσία, ενώ η αποφασιστικότητα της Ελφάμπα να παραμείνει πιστή στον εαυτό της και στους γύρω της θα έχει απροσδόκητες και συγκλονιστικές συνέπειες για το μέλλον της.

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Γκρέγκορι Μαγκουάιρ, και μετέπειτα θεατρικό μιούζικαλ-φαινόμενο, το “Wicked” έρχεται στην οθόνη σε σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσου (“Crazy Rich Asians”, “Step Up 2: The Streets”), και από τον θρυλικό συνθέτη και στιχουργό Στίβεν Σβαρτς, βραβευμένο με Γκράμι και Όσκαρ.

Info:

Το “Wicked” θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 5 Δεκεμβρίου από την Tanweer.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα