Χρυσές Σφαίρες 2013: Η απονομή

Χρυσές Σφαίρες 2013: Η απονομή

Απόγευμα Κυριακής - ξημερώματα Δευτέρας 13 Ιανουαρίου για μας - απονεμήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες για το 2013, τα βραβεία της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ και η τελευταία μεγάλη στάση πριν τα Οσκαρ. Παρακολουθήσαμε την απονομή και σας μεταφέρουμε τα όσα συνέβησαν λεπτό προς λεπτό, βραβείο με βραβείο!

Ξεκινάμε! Live από το Beverly Hilton Hotel στο Χόλιγουντ! Οι σταρ καθισμένοι στις ροτόντες τους, Τίνα Φέι & Εϊμι Πόλερ επί σκηνής!

Οι δύο παρουσιάστριες της βραδιάς συστήνονται! «Αν νομίζατε ότι το «Django Unchained» είχε πολλές κακές λέξεις, δέστε τις ζώνες σας» λέει η Τίνα Φέι. «Ελπίζουμε να νιώθετε την ένταση της βραδιάς όσοι μας βλέπετε από το σπίτι». «Σίγουρα θα μπορείτε να μυρίσετε τα χάπια που έχουν πάρει όλοι» λέει η Εϊμι Πόλερ. Απόψε θα βραβεύσουμε και τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που μας διασκέδασαν όλο το χρόνο. «Είναι η μόνη ευκαιρία οι όμορφοι άνθρωποι του σινεμά να συναντηθούν με τους ποντικομούρηδες τύπους της τηλεόρασης» λέει η Εϊμι Πόλερ.

Και οι δύο είναι υποψήφιες απόψε «είσαι η Νέμεσή μου» λέει η Τίνα στην Εϊμι. Ο Ρίκι Τζερβέιζ δεν είναι απόψε εδώ γιατί δεν είναι πια στη show business λένε τα κορίτσια. «Δεν θέλουμε να είμαστε προκλητικές απόψε γιατί ο Ρίκι έμαθε πως όταν λες βρομόλογα στις Χρυσές Σφαίρες σε βάζουν να τις παρουσιάσεις άλλες δυο φορές» λέει η Εϊμι.

Μιλούν για το «Girls», πόσο τους αρέσει η σειρά, αλλά πως εύκολα φώναζαν τις υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων αν την εξαναγκάζουν να γυρίζει όλες αυτές τις γυμνές σκηνές.

«Είναι η χρονιά των γυναικών και η Κάθριν Μπίγκελοου είναι υποψήφια απόψε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με όλο το θέμα με τα βασανιστήρια στην ταινία, αλλά αν μιλάμε για βασανιστήρια, η γυναίκα ήταν παντρεμένη τρία χρόνια με τον Τζέιμς Κάμερον» λέει η Πόλερ.

Κάνουν ένα αστείο (όχι πολύ πετυχημένο για την Τζόντι Φόστερ και το βραβείο Σεσίλ Μπ. Ντεμίλ που θα πάρει απόψε) και ένα λογοπαίγνιο με τα Hollywood Foreign Press Association και έναν ιό που προκαλεί καρκίνο.

Μιλούν για τον Μπεν Αφλεκ: Οι δυο πρώτες του ταινίες γυρίστηκαν στη Βοστόνη, αλλά αυτή την γύρισε στο Ιραν. Εψαχνε ένα μέρος που να είναι πιο φιλικό στους ξένους…..

Διαβάστε τη συνέχεια στο flix.gr

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα