Χρυσές Σφαίρες 2017: H λαμπερή τελετή με τον τρόπο του Flix

Χρυσές Σφαίρες 2017: H λαμπερή τελετή με τον τρόπο του Flix

Συντονιστείτε μαζί με το Flix λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι το τελευταίο βραβείο τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου για να "δούμε" μαζί την 74η Απονομή των Βραβείων των Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ, των πιο γνωστών σε όλους Χρυσών Σφαιρών

Η 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών ορίζει στην πραγματικότητα την αφετηρία της τελικής ευθείας που θα κορυφωθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου με την απονομή των φετινών Οσκαρ. Ολοι οι σταρ σε μια πρόβα τζενεράλε που περιλαμβάνει στην περίπτωση των βραβείων των Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ και βραβεία για τα τηλεοπτικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε, θα βρεθούν σε λίγες ώρες στο Beverly Hilton του Λος Αντζελες περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Διαβάστε αναλυτικά Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι προβλέψεις του Flix για σινεμά και τηλεόραση

Με οικοδεσπότη τον Τζίμι Φάλον, την ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ να απέχει μόλις μια εβδομάδα, τον Μελ Γκίμπσον να βρίσκεται και πάλι ως φαβορί ανάμεσα σε εχθρούς και φίλους, το «La La Land» να αναμένει το θρίαμβό του, τη Μέριλ Στριπ να έχει ήδη έτοιμο το λόγο της για το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ και όλα όσα έκαναν τη χρονιά που πέρασε ενδιαφέρουσα να λάμπουν κάτω από τα φώτα της δεύτερης μετά τα Οσκαρ πιο λαμπερής τελετής απονομής βραβείων, η βραδιά αναμένεται με ειδικό ενδιαφέρον…

Το Flix ξενυχτάει και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου θα μεταφέρει όλο το κλίμα της 74ης τελετής των Χρυσών Σφαιρών. Μείνετε μαζί με το Flix μέχρι και το τελευταίο βραβείο της φετινής 74ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2017. Παρακολουθήστε μαζί μας όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από το Beverly Hilton του Λος Άντζελες, με σχολιασμό και χειροκροτήματα σαν να ήσασταν εκεί. Η 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών μεταδίδεται ζωντανά αποκλειστικά από τα κανάλια novacinema .

Μπείτε εδώ για να βλέπετε ζωντανά την εξέλιξη

-live σχολιασμός θα γίνεται στα social media του Flix, στην  επίσημη σελίδα του στο Facebook και στην  επίσημη σελίδα του στο Twitter.

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2017:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα