Ζακ Γαλυφιανάκης. Ο ξεκαρδιστικός Έλληνας κωμικός που κατέκτησε την Αμερική

Ζακ Γαλυφιανάκης. Ο ξεκαρδιστικός Έλληνας κωμικός που κατέκτησε την Αμερική

Μιλάει λίγα ελληνικά και απαγόρευσε στην μαμά του να δει κάποια αποσπάσματα του Hangover, που ο ίδιος δεν θεωρούσε ευπρεπή....

Είναι πολύ συμπαθητικός. Είναι χοντρούλης. Είναι μουσάτος. Και είναι πανέξυπνος. Ο Ζακ Γαλυφιανάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς  κωμικούς.

Οι ρίζες του είναι βέβαια από την Κρήτη, αλλά ο ίδιος αγνοεί αν έχει σχέση με την οικογένεια που παράγει τα καλύτερα γαλακτομπούρεκα με τα γνωστά ζαχαροπλαστεία. Οπως και αν έχουν τα πράγματα, ο ομογενής που μεγάλωσε στην Καρολίνα, καταξιώθηκε στην stand up σκηνή βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται καθώς έγινε διάσημος μέσα από την κινηματογραφική τριλογία Hangover.

Όχι μόνον αυτό αλλά ο ίδιος ονειρεύεται να γυρίσει μια ταινία στην Ελλάδα που δεν θα είναι κωμωδία αλλά θα έχει για θέμα την Μάχη της Κρήτης.

Τα όπλα του Γαλυφανιάκη είναι το ταχύτατο μυαλό του, η κοφτερή του γλώσσα και βέβαια το θράσος. Σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση, δεν δίστασε να ανάψει ένα τσιγαριλίκι μέσα στο στούντιο και να δώσει στην εμβρόντητη παρουσιάστρια να το μυρίσει για να πειστεί ότι είναι αληθινό!

Όταν πάντως τον ρωτούν ποιοι είναι αυτοί που τον επηρέασαν στο κωμικό του ταλέντο, ισχυρίζεται ότι ήταν ο αδελφός του και η αδελφή του επειδή ήταν ξεκαρδιστικοί.

Μιλάει λίγα ελληνικά και απαγόρευσε στην μαμά του να δει κάποια αποσπάσματα του Hangover, που ο ίδιος δεν θεωρούσε ευπρεπή….

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα