Δάνης Κατρανίδης: Όταν πρωταγωνιστούσε στο “Cabaret” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαβάζεται σε 2'
Δάνης Κατρανίδης
Δάνης Κατρανίδης Papadakis Press

Το “φως” είδαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του Δάνη Κατρανίδη από την εποχή που έπαιζε στην παράσταση “Cabaret” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο κόσμος του θεάτρου και της τηλεόρασης, με την είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, να σκορπά θλίψη.

Ο Δάνης Κατρανίδης, έχοντας διαγράψει μια τεράστια πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ξεχώρισε μέσα από μία ευρεία γκάμα ρόλων, με το αστέρι του να λάμπει τη σεζόν 1978 – 1979 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη τού πρότεινε να ενσαρκώσει τον Κομπέρ στην παράσταση “Cabaret”.

Τότε που του έγινε η πρόταση για το “Cabaret”, ο Δάνος Κατρανίδης ζήτησε να το σκεφτεί και η Αλίκη Βουγιουκλάκη του έδωσε το περιθώριο. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε πραγματικά πολύ σκέψη αφού ο ηθοποιός ήταν στα πρώτα του βήματα και μάλιστα εργαζόταν ως μπάρμαν για να βιοποριστεί όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Ο λογαριασμός @studio_kleisthenis αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το φακό του φίλου του και συνεργάτη Κλεισθένη την περίοδο που έπαιζε στη θρυλική παράσταση “Cabaret” στον ρόλο του Κομπέρ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το καλοκαίρι του 1978 στο κηποθέατρο Αλίκη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα