Δωρεάν στην πόλη την Τετάρτη 31 Ιουλίου – 4 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο

Διαβάζεται σε 3'
Sunset DJ sets
Sunset DJ sets Pelagia Karanikola

Ας ανακαλύψουμε μαζί τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου στην καρδιά της πόλης.

Καθώς οι μέρες του καλοκαιριού διαδέχονται η μία την άλλη, η Αθήνα προσφέρει μια πληθώρα δωρεάν εκδηλώσεων που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.

Προτείνουμε ενδιαφέρουσες δωρεάν βόλτες για την Τετάρτη 31 Ιουλίου σε ποικίλες εκδηλώσεις, συναντήσεις και εικαστικά δρώμενα, που πραγματοποιούνται στην πόλη από πολιτιστικούς οργανισμούς, γνωστές γκαλερί και φορείς.

Ιδού μερικές ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείς σήμερα με δωρεάν είσοδο.

“Στέλλα Βιολάντη” – Δωρεάν παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

Η Στέλλα Βιολάντη, κόρη του Ζακυνθινού μεγαλέμπορου Παναγή Βιολάντη, ενδίδει στην ερωτική πολιορκία ενός ξεπεσμένου ευγενούς, του Χρηστάκη Ζαμάνου, ζώντας μέσα στη γλυκιά πλάνη των αισθημάτων της και χωρίς να υπολογίσει την αδυσώπητη αντίδραση του ασφυκτικού αστικού περίγυρου των αρχών του 20ού αιώνα. Σε μια χρωμαστιστή κόλλα χαρτί του απαντά “Είμαι δική σου. Αγάπα με”. Αυτό είναι το έγκλημά της για το οποίο θα πληρώσει πολύ ακριβά. Ο ερωτάς της θα είναι μαρτυρικός. “Έρως Εσταυρωμένος”.

Με τους: Αλμπέρτο Εσκενάζη, Αθηνά Μαυρομάτη, Καλή Δάβρη, Απόστολος Τζίμας, Γιώργος Τριανταφύλλου, Σοφία Εσκενάζη. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 “Όμορφες νύχτες στην πόλη”.

Δωρεάν Αφιέρωμα στον Armstrong ”Black & Blue”

Οι Storyville Ragtimers, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν στο “Φεστιβάλ Ρεματιάς” ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Louis Armstrong με τίτλο “Black & Blue”.

Ο Duke Ellington έλεγε πως αν ένας άνθρωπος δικαιούται να λέγεται “Μr Jazz” αυτός δεν είναι άλλος από τον Louis Armstrong και όχι άδικα, ο Pops όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι φίλοι του έζησε παράλληλο βίο με αυτή την μουσική, γεννήθηκε μαζί της και ουσιαστικά μέσα σε μια δεκαετία την μετέτρεψε από μια λαϊκή μουσική σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι Storyville Ragtimers θα σας παρουσιάσουν μια ιστορική αναδρομή από την αρχή μέχρι και την κορύφωση της τεράστιας καριέρας του. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024.

Sunset DJ sets – Δωρεάν στη Βεράντα του Φάρου

Κάθε Τετάρτη στις 20.00, στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ, τη Βεράντα του Φάρου, με θέα 360˚ από τον Σαρωνικό μέχρι την Ακρόπολη, αγαπημένοι DJs μας περιμένουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα και ρυθμούς από soul, funk και trip hop, μέχρι electronica και world beats. Στις 31/07 ο Andreas Mitrelis.

Olympic Festival Paris 2024 – Δωρεάν στο ΚΠΙΣΝ

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival Paris 2024. Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024.

Το φεστιβάλ σηκώνει την αυλαία με την αναμετάδοση της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με την αναμετάδοση της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, κάθε μέρα από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα από αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και μεταδόσεις των Αγώνων από το πρωί στο Park Kiosk, συνθέτουν το παζλ του Olympic Festival Paris 2024. Περισσότερα στο snfcc.org.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα