Εθνική Λυρική Σκηνή: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω Μπάλλου

Εθνική Λυρική Σκηνή: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω Μπάλλου
Μεταφέρεται η σαββατιάτικη πρεμιέρα του δίπτυχου "Δέσπω - Ελληνικοί χοροί"

Μια αναβολή και μια μεταφορά πρεμιέρας στην Κεντρική και στην Εναλλακτική Σκηνή του ιδρύματος εξαιτίας της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Η συνεχιζόμενη κακοκαιρία, που πλήττει με μεγάλη σφοδρότητα το σύνολο σχεδόν της χώρας, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον πολιτισμό και τις εκδηλώσεις του. Υπό το φως, λοιπόν, των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που δυσχεραίνουν αφάνταστα την μετακίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, το γραφείο Τύπου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

  • Αναβάλλεται η (14/10) παράσταση “Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι” στην Εναλλακτική Σκηνή. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση θα ειδοποιηθούν από τα ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.
  • Μεταφέρεται η πρεμιέρα του δίπτυχου “Δέσπω – Ελληνικοί χοροί” για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18:30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου -η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί- θα ειδοποιηθούν από τα ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα