Lewis Capaldi: Ακυρώνει την περιοδεία του λόγω προβλήματων από το σύνδρομο Tourette

Lewis Capaldi: Ακυρώνει την περιοδεία του λόγω προβλήματων από το σύνδρομο Tourette
Lewis Capaldi 2023 Scott Garfitt/Invision/AP

Την ακύρωση ολόκληρης της επερχόμενης περιοδείας του ανακοίνωσε ο Lewis Capaldi προκειμένου να "προσαρμόσει το αντίκτυπο που έχει στη ζωή του" το σύνδρομο Tourette από το οποίο πάσχει. Τι θα συμβεί με τη συναυλία στην Αθήνα.

Δυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές του Lewis Capaldi, καθώς ο νεαρός τραγουδοποιός ακυρώνει όλες τις ημερομηνίες της επερχόμενης περιοδείας του, κάνοντας ένα διάλειμμα στην προσπάθειά του να διαχειριστεί το αντίκτυπο που έχει στη ζωή του το σύνδρομο Tourette από το οποίο είναι γνωστό πως πάσχει.

Η συγκεκριμένη δήλωση του 26χρονου Σκωτσέζου τραγουδοποιού συνέβη μετά την εμφάνισή του σκηνή Pyramid του Φεστιβάλ Glastonbury το Σάββατο, όπου έχασε τη φωνή και ζήτησε βοήθεια από το κοινό για να τον συνοδεύσει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, είπε στο τεράστιο πλήθος που έσπευσε να τον απολαύσει ότι μπορεί να είναι και οι τελευταίοι που τον βλέπουν live, καθώς σχεδιάζει να κάνει ένα διάλειμμα.

Σε μια δήλωση που επιβεβαίωνε το επερχόμενο διάλειμμά του, “συνήθιζα να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο των συναυλιών μου και ήλπιζα ότι τρεις εβδομάδες αποχής θα με βοηθούσαν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ να μαθαίνω να προσαρμόζομαι στο αντίκτυπο του Tourette και το Σάββατο έγινε φανερό ότι πρέπει να αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω την ψυχική και σωματική μου υγεία, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να κάνω ό,τι μου αρέσει για πολύ καιρό”.

Ο Capaldi ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές που σχεδίαζαν να τον δουν να παίζει φέτος σε μια μεγάλη περιοδεία σε Ευρώπη, Αυστραλία, ανατολική Ασία, Ηνωμένο Βασίλειο και Μέση Ανατολή. “Πρέπει να νιώθω καλά για να αποδώσω στο επίπεδο που αξίζετε όλοι”, έγραψε. “Το να παίζω για εσάς κάθε βράδυ είναι το μόνο που έχω ονειρευτεί, οπότε αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό”.

Σημειώνεται πως ένας από τους σταθμούς τοτυ 26χρονου Σκωτσέζου τραγουδοποιού είναι και η Αθήνα, με τη συναυλία του να είναι προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο TerraVibe.

Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης στο απόγειο της διεθνούς καριέρας του, με sold-out συναυλίες σε λίγα … δευτερόλεπτα. Ο 26χρονος Lewis Capaldi έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο TerraVibe και αν το όνομα κάτι σου θυμίζει αλλά δεν μπορείς να το “τοποθετήσεις” σε τραγούδι, άκουσε για 100ή φορά το “Someone You Loved” και θα τον θυμηθείς.

Εκτός από το “Someone You Loved”, ο Capaldi ερμηνεύει τα “Before You Go”, “Forget Me”, “Bruises” και η λίστα συνεχίζεται μαζί με τα … ρεκόρ, καθώς είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που η arena-tour του έγινε sold out μέσα σε δευτερόλεπτα, πριν καν κυκλοφορήσει το καινούργιο του άλμπουμ, “Broken by Desire to Be Heavenly Sent”.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του, “Divinely Uninspired to a Hellish Extent” έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όχι μόνο τη χρονιά που κυκλοφόρησε το 2019 αλλά και την επόμενη, το 2020. Έμεινε για 77 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του UK Album Chart και 5 τραγούδια από το άλμπουμ βρέθηκαν συνεχόμενα στο top 10 UK singles ενώ τα 2 από αυτά στο θέση No 1 (Someone You Loved, Before You Go).

Τα τραγούδια του έχουν σημειώσει πάνω από 25 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως. Η απώλεια, το παράπονο, η αναμονή και η βασανιστική ανάγκη να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι η πρώτη ύλη των στίχων του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα