Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Διαβάζεται σε 2'
Συναυλία της Μαρινέλλας στη Λάρισα το 2023
Συναυλία της Μαρινέλλας στη Λάρισα το 2023 Eurokinissi

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε για την υγεία της Μαρινέλλας το θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ. Τι αναφέρει.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι θεράποντες γιατροί της Μαρινέλλας, η οποία για δεύτερη ημέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, το βράδυ της Τετάρτης.

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγές του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ αναφέρουν ότι «είναι πρόωρη οποιαδήποτε αξιολόγηση σε αυτή τη φάση», καθώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της εξακολουθεί να εκτείνεται και δεν συρρικνώνεται.

Σε κάθε περίπτωση, για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση της υγείας της, είναι σημαντικά τα επόμενα 24ωρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα