Adele: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον αριθμό των ερωτικών παρτενέρ της

Adele: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον αριθμό των ερωτικών παρτενέρ της
Η Adele επιστρέφει έξι χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, με άλμπουμ που αφορά το διαζύγιο της και τις εξηγήσεις που ζήτησε ο γιος της. Ronald Martinez/Getty Images/AFP

Η Adele έκανε live στο Instagram για να παρουσιάσει μέρος της νέας της δουλειάς και δέχθηκε ερωτήσεις από τους φαν της. Μια την άφησε με την απορία.

Η Αdele επιστρέφει έξι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ, με δουλειά στην οποία εξηγεί στο γιο της “γιατί διέλυσα τη ζωή του, ώστε να διεκδικήσω τη δική μου ευτυχία”. Δηλαδή, τα του διαζυγίου της και της ζωής της από την απόφαση να χωρίσει έως τη σήμερον ημέρα.

Στο διάστημα που μεσολάβησε η 33χρονη άλλαξε status (είναι διαζευγμένη που έχει μια νέα σχέση) και ζωή, καθώς μετακόμισε στο Λος Άντζελες “γιατί στο Λονδίνο δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να αγοράσω το σπίτι που έχω στις ΗΠΑ”. Παρεμπιπτόντως, άλλαξε και παρουσιαστικό καθώς όπως είπε μέσω της γυμναστικής βρήκε τον τρόπο να ‘βγάζει’ τη ‘μαυρίλα’ που ένιωθε μέσα της και έτσι κατάφερε να διαχειριστεί τη ψυχική της υγεία, που είχε κλονιστεί.

Ακολουθεί το πρώτο teaser για το άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο “30”.

Σε live που έκανε στο Instagram ερμήνευσε μέρος της νέας της δουλειάς και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι φαν της. Κάποιος τη ρώτησε αν ξέρει τη Δέσποινα Βανδή. Άλλος της ζήτησε να αναφέρει το body count.

Εξεπλάγη, ρώτησε “τι εννοεί” με τη χαρακτηριστική βρετανική της προφορά και γκριμάτσα ειλικρινούς απορίας, χτύπησε τα νύχια της στο τραπέζι και είπε “επόμενη ερώτηση”. Προφανώς και υπήρξαν κάποιοι που της εξήγησαν τι σημαίνει το body count (είναι ο αριθμός των σεξουαλικών παρτενέρ που έχει κάποιος), αλλά προφανώς και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα