Αυτό είναι το μεγαλύτερο μουσικό βίντεο όλων των εποχών – Διαρκεί πάνω από 4.200 ώρες

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μουσικό βίντεο όλων των εποχών – Διαρκεί πάνω από 4.200 ώρες
Οι Twenty One Pilots σε εκδήλωση τον Ιούνιο του 2016 Owen Sweeney/Invision/AP

Το ατελείωτο μουσικό βίντεο, που αναγνωρίστηκε ως ρεκόρ Γκίνες, φτιάχτηκε από τους Twenty One Pilots από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Νέο, εξωπραγματικό, ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε διάρκεια μουσικό βίντεο όλων των εποχών ισχύει εδώ και λίγες μέρες. Οι Twenty One Pilots, γνωστοί για το τραγούδι τους Stressed Out, δημιούργησαν ένα βίντεο που, ούτε λίγο ούτε πολύ, διαρκεί 4.264 ώρες!

Το ποπ συγκρότημα κυκλοφόρησε το τραγούδι Level of Concern τον Απρίλιο. Δύο μήνες αργότερα, ανακοίνωσε ότι έφτιαχναν αυτό που αποκαλούσαν “ατελείωτο” μουσικό βίντεο για το τραγούδι, χρησιμοποιώντας περιεχόμενο που θα ανεβάσουν οι θαυμαστές σε έναν ιστότοπο.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247″.


Το τελικό προϊόν ήταν μια συνεχής ζωντανή ροή στο YouTube. Το τραγούδι θα έπαιζε επαναλαμβανόμενα και κάθε φορά θα ξεκινούσε ξανά, θα εμφανίζονταν νέα βίντεο θαυμαστών, δημιουργώντας το επιδιωκόμενο “ατελείωτο” μουσικό βίντεο.

Κάποια στιγμή όμως, ήρθε το τέλος. Μετά από 117 ημέρες, 16 ώρες, 10 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα – ξεκινώντας από τις 21 Ιουνίου και τελειώνοντας στις 16 Δεκεμβρίου – το γκρουπ έδωσε τέλος και τα Ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσαν το επίτευγμά τους.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Pharrell Williams, ο οποίος δημιούργησε ένα 24ωρο μουσικό βίντεο για το “Happy” το 2013.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα