Αυτό το τραγούδι “σημαδεύει” την πλοκή της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αυτό το τραγούδι “σημαδεύει” την πλοκή της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα του "Maestro" MEGA

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα "ατού" της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι και μια διασκευή που ακούσαμε στο τρέιλερ του Maestro και μας άρεσε πολύ.

Πρεμιέρα μετά από περίπου 12 χρόνια αποχής από την ελληνική τηλεόραση, κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά “Maestro”, το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου στο MEGA.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα “ατού” της σειράς συγκαταλέγεται και το μελωδικό “σκοτεινό” τραγούδι που ακούσαμε στο τρέιλερ και θυμίζει πολύ τη γενικότερη αισθητική του Παπακαλιάτη και τα κομμάτια που επιλέγει να “ντύσουν” τις δουλειές του.

Η ατμοσφαιρική φωνή ανήκει στη γνωστή συνθέτρια, παραγωγό και τραγουδίστρια Kid Moxie. Πρωτοπόρος της κινηματογραφικής pop μουσικής με συμμετοχές σε πολλαπλά τηλεοπτικά διαφημιστικά μεταξύ αυτών και η καμπάνια της Victoria Secret, η Kid Moxie διασκευάζει το διαχρονικό τραγούδι “Creep” των Radiohead.

Πρόκειται για μία μεγάλη και εξαιρετικής ποιότητας παραγωγή, με τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που έφτιαξε ο Παπακαλιάτης.

Ακούστε τη μελωδική αέρινη προσέγγιση στο “Creep” για το Maestro

Το τραγούδι “Creep” από το άλμπουμ Pablo Honey (1993) των Radiohead, έχει γραφτεί για μία εμμονική, αυτοκαταστροφική ερωτική έλξη. Η σειρά Maestro είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα, μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. και αποτελείται από μόλις εννέα επεισόδια.

Κεντρικός ήρωας είναι ο ίδιος ο Χριστόφος Παπακαλιάτης, ο οποίος υποδύεται τον Ορέστη, έναν μουσικό που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Η συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου ξεκίνησε από μία “Προσευχή”

Η Χαρούλα Αλεξίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη MEGA

Περιγράφοντας στη συνέντευξη Τύπου για τη σειρά το πώς έκανε την πρόταση στη Χαρούλα Αλεξίου να συμμετέχει, ο Παπακαλιάτης είπε: “Την Χαρούλα Αλεξίου δεν την είχα στο μυαλό μου, απλά όταν τελείωσα το πρώτο επεισόδιο και άρχισα να γράφω το δεύτερο, άκουσα το τραγούδι “Προσευχή”. Κι έτσι όπως το άκουγα, οι στίχοι του μου έδιναν εικόνες. Ήταν ένα βράδυ που έγραφα και λέω “τι ωραία, να το κάνω εικόνα αυτό και να το μετά να το κάνω σκηνές”. Εκείνο το βράδυ καθόμουν και σκεφτόμουν “θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο της γιαγιάς; Την αρχηγό της οικογένειας; Έχω να χάσω τίποτα;”. Λέω “θα γράψω το επεισόδιο, θα της το στείλω, κι αν πει “όχι”, τι να κάνουμε”. Έτσι κι έγινε, και τελικά είπε ναι. Και θέλω να πω πως είναι συγκλονιστική ηθοποιός και απίστευτη κωμική ηθοποιός, επίσης. Θα το δείτε!“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα