Ακούστε τη νέα μπαλάντα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ακούστε τη νέα μπαλάντα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Yiannis Margetousakis Photography

Η μπαλάντα "Βρίσκω εσένα, χάνω εμένα" περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του "Αντίλαλος" που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Από το αξεπέραστο “Σ’ ακολουθώ” του Λοΐζου, μέχρι το “Βρίσκω εσένα, χάνω εμένα” έχουν περάσει δεκαετίες και δεκαετίες. Μα η φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου παραμένει το ίδιο συγκλονιστική, το ίδιο εκφραστική και τεχνικά αξιοζήλευτη. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια φωνή που κάπως όλοι έχουμε συνδέσει με μερικές εμβληματικές μπαλάντες του ελληνικού πενταγράμμου (μα όχι μόνο, ο Βασίλης έχει τραγουδήσει κι εξαιρετικές μεταγραφές από μπαλάντες του Μπρελ ή του Αζναβούρ). Μπαλάντες που αποκαλύπτουν τις πιο ευαίσθητες χορδές της φωνής του.

Τέτοιο τραγούδι είναι το “Βρίσκω εσένα, χάνω εμένα”, που μόλις κυκλοφόρησε και δίνει μια πρόγευση από τον “Αντίλαλο” το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Παπακωνσταντίνου που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο (αμέ!) πριν το τέλος του ’21. Την συναισθηματική λυρική μπαλάντα, που κινείται μεταξύ μύχιων ερωτικών συναισθημάτων και ευρύτερων κοινωνικών επιρροών, υπογράφουν ο συνθέτης Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης και η στιχουργός Σμαρώ Παπαδοπούλου.

Συντελεστές του κλιπ

Ηχοληψία, programming, πλήκτρα, μελόντικα, ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου | Ακουστiκή κιθάρα: Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης | Οργάνωση παραγωγής, μαγνητοσκόπηση, βίντεο μοντάζ: Κωνσταντίνος Μάμης (iocastis) | Μακέτα, γραφιστικά: Κωνσταντίνος Δεληπάλλας (koyrsaros) | Στούντιο ηχογράφησης : Under | Παραγωγή: Rain music
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα