Αλευράς και Καλούτα παρουσίασαν τη Eurovision αμισθί – Τι αναφέρουν

Διαβάζεται σε 2'
Θανάσης Αλευράς Ζερόμ Καλούτα
Θανάσης Αλευράς Ζερόμ Καλούτα Instagram@40kaivgainw

Μετά την απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν για τον τρόπο που παρουσίασαν τη Eurovision 2024 για λογαριασμό της Ελλάδας, ο Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ξεκαθάρισαν πως δεν έλαβαν καμία αμοιβή.

Ο Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα βρέθηκαν στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής τις προηγούμενες ημέρες για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τις βραδιές των Ημιτελικών και τον Τελικό της Eurovision 2024, για λογαριασμό της Ελλάδας.

Δεν ήταν όμως μόνο οι αστοχίες και τα λεκτικά ατοπήματά τους που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, καθώς βρέθηκαν στο στόχαστρο και για την αμοιβή που φέρεται να έλαβαν.

Οι δύο καλλιτέχνες απάντησαν στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν από το πλατό του “Πρωίαν σε είδον”, όπου βρέθηκαν χθες και αρνήθηκαν πως ήταν “αδιάβαστοι”, όπως τους κατηγόρησαν πολλοί, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η Eurovision είναι ένα “χαοτικό project“, με “άπειρη πληροφορία”, ειδικά αν δεν έχει κανείς την εμπειρία, όπως συνέβη με τους ίδιους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν επίσης και στην αμοιβή που φέρεται να έλαβαν, θεωρώντας ότι “σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους“, κάτι που έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο Ζερόμ Καλούτα με ένα Instastory στον προσωπικό του λογαριασμό, τόνισε πως όχι μόνο δεν ισχύουν οι παραπάνω φήμες, αλλά ότι η συμμετοχή τους στη Eurovision 2024 έγινε χωρίς να λάβουν καμία αμοιβή.

“Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή!! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!!!”, αναφέρει το story συνεργάτιδάς του που αναδημοσίευσε ο ίδιος, στο οποίο αναφέρεται επίσης πως αυτό το γνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι “αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!”.

Instagram@jerome_kaluta

Σχετική ανάρτηση, χωρίς να αναφερθεί σε θέματα αμοιβής, έκανε και ο Θανάσης Αλευράς.

Μάλμε, ευχαριστώ για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να τη ‘βρωμίσει’“, έγραψε ο ηθοποιός.

Instagram@athanasios_alevras

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα