Ανατριχίλα: Τους έκοψαν το ρεύμα αλλά οι Foo Fighters συνέχισαν να παίζουν

Ανατριχίλα: Τους έκοψαν το ρεύμα αλλά οι Foo Fighters συνέχισαν να παίζουν

Τι κι αν οι διοργανωτές "τράβηξαν τα καλώδια" των Foo Fighters; Εκείνοι απέδειξαν πως είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο τίμιες μπάντες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή (Vids)

Οι Foo Fighters ήταν headliners του φεστιβάλ BottleRock στο Napa Valley στην Καλιφόρνια.

Όλα πήγαιναν καλά στην εμφάνιση της μπάντας μέχρι τη στιγμή που έπαιξαν το Everlong, το τελευταίο κομμάτι της εμφάνισης τους στο encore.

Οι άνθρωποι του φεστιβάλ αποφάσισαν να κόψουν τον ήχο του συγκροτήματος ακριβώς στις 22.00 (τοπική ώρα), την ώρα δηλαδή που πρέπει βάσει προγράμματος να ολοκληρώνονται οι συναυλίες. Παρόλα αυτά, ο Dave Grohl και η παρέα του συνέχισαν να παίζουν. Και παρότι δεν ακούγονταν από τα ηχεία, το κοινό ανέλαβε να τραγουδήσει το Everlong μέχρι το τέλος του, σε μια πραγματικά ανατριχιαστική συναυλιακή στιγμή.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει το 2014 όταν στο ίδιο φεστιβάλ έπαιζαν οι Cure. Η απόφαση των διοργανωτών τηρείται μετά από συνεχόμενες, τα τελευταία χρόνια, διαμαρτυρίες περιοίκων για ηχητική όχληση.

Μετά το 5:20 η στιγμή που τους “κόβουν το ρεύμα”:

Λήψη μέσα από το κοινό. Στο 3.30 η αποθέωση:

Για την ιστορία, η μπάντα παρουσίασε ένα best of από τα 23 χρόνια καριέρας της, διασκευάζοντας επίσης το “Another One Bites the Dust” των Queen, καθώς και το 867-5309 (Jenny) των Tommy Tutone. Το δε Everlong συμπεριλαμβανόταν στο δεύτερο δίσκο του συγκροτήματος, The Colour and the Shape, που κυκλοφόρησε το 1997.

Το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Michel Gondry, είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο Rock Video στα MTV Video Music Awards του 1998. Ο David Letterman έχει αναφέρει πως το Everlong είναι το αγαπημένο του τραγούδι.

Το Setlist των Foo Fighters στο BottleRock:

All My Life

Times Like These

White Limo

Learn to Fly

Something From Nothing

The Pretender

Big Me (slow version)

My Hero

Another One Bites the Dust (Queen cover)

Cold Day in the Sun

Congregation

Walk

These Days

Arlandria (With 867 5309/Jenny Snippet)

Rope

Skin and Bones

Monkey Wrench

Best of You

Happy Birthday (to Dave’s wife)

Everlong

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα