Μπρους Σπρίνγκστιν: Ανέβαλε όλες τις φετινές συναυλίες του – Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Διαβάζεται σε 2'
Bruce Springsteen
Ο Bruce Springsteen 2023 Photo by Scott Roth/Invision/AP

Δυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές του “Αφεντικού”, ο οποίος ανακοίνωσε πως αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Αμερικανός σταρ της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη (27/09) ότι αναβάλλει όλες τις φετινές συναυλίες του για το 2024 προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, ο “Boss“, που μόλις έκλεισε τα 74 του, ταλαιπωρείται από γαστρικό έλκος ανέβαλε επ’ αόριστον οκτώ συναυλίες του που θα πραγματοποιούσε μέσα στον Σεπτέμβριο, μαζί με το συγκρότημά του φυσικά, την E Street Band.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καλλιτέχνη, ο ίδιος θα συνεχίσει τη θεραπεία του και τους επόμενους μήνες. Για τον λόγο αυτόν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του μετατίθενται για το επόμενο έτος.

“Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές για τις ευχές, τα ενθαρρυντικά λόγια και την υποστήριξή τους. Πάω καλύτερα και ανυπομονώ να σας δω όλους την επόμενη χρονιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Όσοι είχαν ήδη πάρει εισιτήριο για τις φετινές εμφανίσεις του Σπρίνγκστιν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν του χρόνου ή να τους επιστραφούν τα χρήματά τους μέσα σε 30 ημέρες.

Ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία με το συγκρότημά μου, “E Street Band”, από τις αρχές του έτους. Ανέβαλε όμως τις συναυλίες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου λόγω του έλκους από το οποίο πάσχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα