Coldplay: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Διαβάζεται σε 2'
Coldplay: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Feels like I’m falling in love” που γυρίστηκε στο Ηρώδειο παρουσία 2.000 θαυμαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά από τις δύο θριαμβικές εμφανίσεις των Coldplay στη χώρα μας, ένα ήταν αυτό που περιμέναμε από το συγκρότημα και η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Γνωρίζαμε ότι η παρέα του Κρις Μάρτιν είχε γυρίσει το  βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Feels like I’m falling in love», στο Ηρώδειο και από τα ελάχιστα πλάνα που είχαν κυκλοφορήσει ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν εντυπωσιακό.

Τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το κλιπ το οποίο  γυρίστηκε στις 10 Ιουνίου στο Ηρώδειο και “ντύνει” το πρώτο τους σινγκλ μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ, “Moon Music”.

Στο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών και 20 δευτερολέπτων, το τραγούδι εξελίσσεται σαν ένα μάθημα ανθρωπιάς και συμπερίληψης στη νοηματική γλώσσα, για να φτάσουμε τα πλάνα του να κορυφωθούν με εικόνες εντός και εκτός του Ηρωδείου.

Το ασπρόμαυρο πανοραμικό πλάνο με θέα τον Παρθενώνα και τα φώτα της Αθήνας είναι πραγματικά καταπληκτικό.

Δείτε το βιντεοκλίπ των Coldplay με πανοραμικά πλάνα από το Ηρώδειο και την Ακρόπολη

Στην αρχή του κλιπ, η Νατάσα Οφίλι και η χορωδία Coro de Manos Blancas παρουσιάζουν τους στίχους στη νοηματική γλώσσα. Θυμίζουμε ότι η μπάντα είχε κάνει έκκληση στους Έλληνες φανς να προσέλθουν στο Ηρώδειο για τα γυρίσματα. Περίπου 2.000 θεατές συμμετείχαν σε εκείνο το γύρισμα.

Η κάμερα δείχνει το αρχαίο θέατρο όπου οι θαυμαστές των Coldplay φορούν στα χέρια led βραχιολάκια, τραγουδούν όρθιοι και χτυπούν παλαμάκια. Ο Κρις Μάρτιν και τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay φορούν τζάκετ πάνω στα οποία υπάρχουν φωτάκια που αναβοσβήνουν.

Το συγκρότημα συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του, “Music of the Spheres”. Το βράδυ του Σαββάτου στο περίβλεπτο φεστιβάλ Glastonbury οι Coldplay υποδέχθηκαν στη σκηνή τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ ο οποίος καθόταν στο αναπηρικό αμαξίδιο και έπαιξε κιθάρα μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα