Δικό τους φεστιβάλ και νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Foo Fighters

Δικό τους φεστιβάλ και νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Foo Fighters

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια στο Glen Helen Regional Park ενώ το ένατο άλμπουμ της εναλλακτικής ροκ μπάντας θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν ότι το νέο τους άλμπουμ «Concrete and Gold» θα κυκλοφορήσει από Roswell / RCA Records στις 15 Σεπτεμβρίου και επίσης, ανήγγειλαν όχι μόνο μια μεγάλη περιοδεία, αλλά και ότι θα διοργανώσουν ένα δικό τους μουσικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια.

Στο «Cal Jam ’17» εμπνευσμένο από το φεστιβάλ «California Jam» που διοργανώθηκε το 1974 και το 1978 στη νότια Καλιφόρνια θα πάρουν μέρος φίλοι και αγαπημένα γκρουπ των Foo Fighters, όπως Queens of the Stone Age, Cage The Elephant, Liam Gallagher, The Kills, Royal Blood, Japandroids, Wolf Alice, Bob Mold και άλλα.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια στο Glen Helen Regional Park, σε έναν χώρο που θα έχει εγκαταστάσεις κάμπινγκ, υδάτινο πάρκο αναψυχής και κινητό στούντιο ηχογραφήσεων.

Στο νέο, ένατο άλμπουμ των Foo Fighters, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εναλλακτικής ροκ σκηνής την παραγωγή ανέλαβε ένας απροσδόκητος συνεργάτης, ο Γκρεγκ Κέρστιν παραγωγός ποπ καλλιτεχνών (Adele, Katy Perry, Pink), σύμφωνα με το Variety.

Ο Ντέιβιντ Γκρολ, Αμερικανός ντράμερ και κιθαρίστας, ο οποίος δημιούργησε τους Foo Fighter μετά τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν και τη διάλυση των Nirvana, των οποίων ήταν ιδρυτικό μέλος, δήλωσε ότι ήθελε το καλύτερο, το πιο δυνατό ροκ άλμπουμ του συγκροτήματος.

«Θέλαμε ένα γιγάντιο ροκ δίσκο αλλά με την αίσθηση της μελωδίας του Γκρεγκ Κέρστιν… μία εκδοχή του Sgt. Pepper αλλά από τους Motorhead, ή κάτι τέτοιο» ανέφερε. ίσως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο Γκρολ δεν θα παίζει ντραμς στον καινούργιο δίσκο των Queens of the Stone Age, όπως έχει κάνει στο παρελθόν.

Δείτε το νέο βίντεοκλιπ των Foo Fighters με τίτλο “Run” το οποίο πραγματεύεται την επανάσταση της τρίτης ηλικίας:

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: Jordan Strauss/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα