Δημήτρης Γκοτσόπουλος- Μαρία Κίτσου ανεβαίνουν και τραγουδούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Δημήτρης Γκοτσόπουλος- Μαρία Κίτσου ανεβαίνουν και τραγουδούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο» με την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Alex Sid και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Βραδιά έκπληξη στις 13 Δεκεμβρίου με τη Μαρία Κίτσου.

Η καταξιωμένη και αισθαντική ερμηνεύτρια, Αναστασία Μουτσάτσου, ο συνθέτης -ερμηνευτής, Alex Sid και ο ταλαντούχος ηθοποιός ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες» ενώνουν τις δυνάμεις του σε μία ξεχωριστή παράσταση! Μάλιστα, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στην παρέα τους θα μπει και η Μαρία Κίτσου.

Τα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, όπως το «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα δώσουν έναν περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Την παρέα τους θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους, καλεσμένοι- έκπληξη, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του Αντ1 και όχι μόνο…

Info: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη/ Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, πρώτη καλεσμένη τους, η εξαιρετική Μαρία Κίτσου/ Ωρα έναρξης: 21:30/ Τιμές: Eισιτήριο bar: 15 ευρώ/Εισιτήριο για τραπέζι: 20 ευρώ/Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600

Οι ενήλικοι θεατές καθώς και οι θεατές 12-17 ετών εισέρχονται στο θέατρο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με ισχύ 6 μηνών, αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας για πιστοποίηση ενός εκ των παραπάνω.

Οι ανήλικοι θεατές 12 – 17 ετών, δύνανται εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου Rapid ή PCR test.

Τα σχετικά πιστοποιητικά επιδεικνύονται εκτυπωμένα ή ηλεκτρονικά και θα σαρώνονται στην είσοδο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής από το προσωπικό του θεάτρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα