Ejekt 2025 με τους Green Day για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διαβάζεται σε 2'
Green Day
Greenday AP Photo/Matt Sayles

Η συναυλία των Green Day θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2025 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Ejekt Festival που του χρόνου κλείνει τα 20 χρόνια του.

Οι Green Day έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια μοναδική συναυλία την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Ejekt Festival 2025, το οποίο την επόμενη χρονιά θα γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση.

Η μπάντα έχει πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει πέντε βραβεία Γκράμι: Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής για το “Dookie”, Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ για το “American Idiot”, Δίσκος της Χρονιάς για το τραγούδι “Boulevard of Broken Dreams”, Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ για δεύτερη φορά για το “21st Century Breakdown” και Καλύτερη Μουσική Παράσταση για το “American Idiot: The Original Broadway Cast Recording”.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Green Day στην Αθήνα ξεκινά αυτή την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Tο punk τρίο των Green Day είναι μεταξύ των φαβορί για το Glastonbury 2025, που διαρκεί από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου και υπάρχουν ήδη πολλές εικασίες ότι o Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ και η παρέα του θα είναι μέσα στο line-up.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου το τραγούδι “American Idiot” των Green Day έφτασε επίσημα το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ βραβευμένο με Grammy, το οποίο γιορτάζει φέτος την 20ή επέτειό του. Είναι το δεύτερο τραγούδι των Green Day που εντάσσεται στο κλαμπ των δισεκατομμυρίων του Spotify, μετά το “Basket Case”.

Στο πλαίσιο της απίστευτης περιοδείας τους – με τίτλο Saviors Tour- προς τιμήν του “American Idiot” και των 30 χρόνων του “Dookie”, το συγκρότημα έπαιξε στο Oracle Park στο Σαν Φρανσίσκο μπροστά σε 42.000 φανς και γιόρτασε επί σκηνής την επέτειο των δύο δεκαετιών.

Σε όποιον το έπαιξε στο αυτοκίνητό του, το τραγούδησε με όλη του τη δύναμη ή βρήκε ένα κομμάτι του εαυτού του σε αυτά τα τραγούδια – σας ευχαριστούμε” έγραψε η μπάντα στα social και εμείς απλώς περιμένουμε να τους ακούσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα