“Ένα βράδυ κοντά στο παγκάκι που ξηλώθηκε” με τη Μαρίνα Σπανού και τα τραγούδια της

“Ένα βράδυ κοντά στο παγκάκι που ξηλώθηκε” με τη Μαρίνα Σπανού και τα τραγούδια της
Η Μαρίνα Σπανού μάς καλεί σε μία ιδιαίτερη συναυλία στον Σταυρό του Νότου GEORGE_XIGOS

Η Μαρίνα Σπανού μία από τις πιο σπουδαίες ανερχόμενες καλλιτέχνιδες ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου στις 20:00, η Μαρίνα Σπανού μάς καλεί σε μία ιδιαίτερη συναυλία στον Σταυρό του Νότου. Εκεί θα μοιραστεί τα τραγούδια της και για πρώτη φορά δεν θα είναι μόνη.

Η Μαρίνα Σπανού έγινε γνωστή ως viral φαινόμενο το καλοκαίρι του 2020, στην καρδιά της καραντίνας, όταν ξεκίνησε να τραγουδά με την κιθάρα της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, συγκεντρώνοντας γρήγορα ένα κοινό που όλο και μεγάλωνε, ακούγοντάς την να τραγουδά για τις γειτονιές της Αθήνας, με τη ματιά μιας έφηβης.

Ακολούθησαν πολλές ακόμα εμφανίσεις σε δρόμους, πάρκα, μουσικές σκηνές και τώρα η Μαρίνα Σπανού, κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της καταξιωμένης μουσικού Μελίνας Παιονίδου) φέρνει τη φρεσκάδα της στον Σταυρό του Νότου.

Τα τραγούδια δεν τελειώνουν κι εμείς δεν σταματάμε να παλλόμαστε για όσα δεν προλάβαμε να πούμε. Ένα βράδυ κοντά στο παγκάκι που ξηλώθηκε, η Αθήνα ανάβει, φτιάχνει τον δικό της ουρανό και αγαπιέται. Κι αν ποτέ μαραθεί, θα είμαστε εκεί τριγύρω να μας θυμηθούμε ξανά. Έλα να ερωτευτούμε” μας λέει η Μαρίνα και μας καλεί να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στα όνειρα.

Το βάπτισμα του πυρός στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Η Μαρίνα Σπανού

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο NEWS 24/7 η Μαρίνα Σπανού μας είχε μιλήσει για το “βάπτισμα του πυρός” στα υπαίθρια live στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς και για το πώς είχαν αντιδράσει οι γονείς της σε αυτό;

Η εποχή της Αρεοπαγίτου είναι για μένα σαν μια πολύ γοητευτική ταινία. Δεν έχω εξηγήσει τι συνέβη, γιατί και πως και αν το έκανα ίσως έχανε αυτό το μαγικό που μου έχει μείνει ως αίσθηση: διαφορετικοί κόσμοι που βρέθηκαν και μπλέχτηκαν μέσα σε λίγα καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Όσα μοιραστήκαμε στην Αρεοπαγίτου έμειναν εκεί.

Οι δικοί μου όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά ήταν συνένοχοι σε αυτό. Ήδη από τη στιγμή που σκέφτηκα να ξεκινήσω το busking. Έδινα πανελλήνιες και ένα πρωί εκεί που πίναμε καφέ στο τραπέζι της κουζίνας τους είπα ότι θέλω να πάρω ένα ηχείο και να τραγουδήσω στο δρόμο. Τελείωσα Τετάρτη τις πανελλήνιες και Παρασκευή βρισκόμαστε με τον μπαμπά στο αμάξι να κατεβαίνουμε στον Πειραιά από το κέντρο 10 λεπτα πριν κλείσει το μαγαζί για να προλάβουμε το τελευταίο ηχείο που είχε μείνει. Κυριακή έφτασα με την μητέρα μου να κουβαλάμε τον εξοπλισμό και να ψάχνουμε σποτ. Μέχρι που βρήκαμε εκείνο το τρίστρατο σημείο που έγινε το καθιερωμένο μου. Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου.”

Η Μαρίνα Σπανού Promo material

Αναφορικά με το πώς συνεργάζεται με τον μπαμπά της τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια των προγραμμάτων της, η Μαρίνα μας είχε πει: “Η συνεργασία με τον πατέρα μου είναι μια κατάσταση εκρηκτική. Ισορροπεί μεταξύ των στιγμών που θολώνουν τα μάτια μας από την έμπνευση και την δημιουργία και των στιγμών που δια φωνών και μαχών ξεσηκώνεται όλη η πολυκατοικία. Είμαστε ίδιοι και έχουμε την ίδια ελάχιστη υπομονή χαχαχα. Εννοείται ότι καταλήγουμε με αγάπες και ιστορίες. Εμπιστεύομαι τυφλά την αισθητική του και νιώθω πολύ ευγνώμων που δουλεύουμε μαζί“.

Μαζί της οι μουσικοί

  • Κωστής Βήχος: μπάσο
  • Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα
  • Αποστόλης Μπουρνιάς: κρουστά, τύμπανα
  • Νίκος Αγγλούπας: πλήκτρα, κρουστά, κιθάρα
  • Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χρήστος Σπανός

Πληροφορίες

Info: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου – Σταυρός του Νότου | Φραντζή & Θαρύπου 35 – 37, Νέος Κόσμος – Αθήνα, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9226975. Προπώληση: Ticketservices.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα