Έρχονται Jamiroquai και London Grammar στην Αθήνα

Έρχονται Jamiroquai και London Grammar στην Αθήνα
Jay Kay, the lead singer of British jazz funk band Jamiroquai, performs during the Rock in Rio music festival in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday Sept. 29, 2011. (AP Photo/Silvia Izquierdo) ASSOCIATED PRESS

Το Release Athens ανακοίνωσε ήδη τα πρώτα ονόματα για το 2018 - Μεταξύ αυτών και ο Rag'n'Bone Man του "Human"

Απέχουμε έξι μήνες απ’ το επόμενο καλοκαίρι, όμως το Release Athens μόλις μας έδωσε τρεις πολύ καλούς λόγους για να θέλουμε να έρθει νωρίτερα! Το φεστιβάλ που έδωσε νέα πνοή στα μουσικά μας καλοκαίρια ανακοίνωσε σήμερα τα τρία πρώτα ονόματα της φετινής διοργάνωσης: Jamiroquai, London Grammar και Rag’n’Bone Man.

Μετά την περσινή περιπέτεια της υγείας του Jay Kay που οδήγησε στην αναγκαστική ματαίωση της εμφάνισής τους, οι Jamiroquai προσγειώνονται στην πλατεία Νερού, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει με τους London Grammar ως headliners την Πέμπτη 31 Μαΐου. Με την μοναδική φωνή της Hannah Reid σε πρώτο πλάνο, μας υπόσχονται την πιο αισθαντική εμπειρία της χρονιάς, στην πολυαναμενόμενη παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας.

Όμως, δεν θα είναι μόνοι. Ο Rag’n’Bone Man , ο “αγαθός γίγαντας” της soul / blues / pop, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός με το σούπερ ραδιοφωνικό “Human” θα είναι ο joint -headliner της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ.

Stay tuned για περισσότερα ονόματα.

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Online / www .releaseathens. gr και www. viva. gr / τηλεφωνικά στο 11876,

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος ( Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Πληροφορίες:

Απλά Εισιτήρια

Η προπώληση ξεκινάει στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό) και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Στην επόμενη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 (μονό) και 75 ευρώ (διπλό). Στην τρίτη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 45 (μονό) και 85 ευρώ (διπλό), ενώ στην τέταρτη και τελευταία θα διαμορφωθεί στα 50 (μονό) και 95 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 55 ευρώ (μονό).

Vip Tickets

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων.

Για την 31η Μαΐου (London Grammar, Rag’n’Bone Man, more tba) η προπώληση ξεκινάει στα 80 ευρώ. Στην επόμενη φάση η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ, στην τρίτη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 120 ευρώ ενώ στην τέταρτη και τελευταία  η τιμή θα διαμορφωθεί στα 130 ευρώ.

Για την 17η Ιουνίου (Jamiroquai, more tba)

Η προπώληση ξεκινάει στα 100 ευρώ. Στην επόμενη φάση, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 120 ευρώ. Στην τρίτη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 140 ευρώ στην τέταρτη και τελευταία φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 150 ευρώ.

 (AP Photo/Silvia Izquierdo)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα