Eurovision 2021: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα
Εντυπωσιακή η Έλενα Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα της EBU / THOMAS HANSES

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ανέβηκε στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα της, εντυπωσίασε και κέρδισε το χειροκρότημα.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού στη σκηνή του Ahoy arena για να τελειοποιήσει την εμφάνισή της δίνοντας τη μάχη της για μια θέση στον τελικό της Eurovision.

Σκηνοθετικά έχει γίνει καταπληκτική δουλειά σε όλη τη διάρκεια των τριών λεπτών με αποκορύφωμα το τελικό πλάνο του τραγουδιού. Οι αλλαγές φαίνεται να εντοπίζονται περισσότερο στα πλάνα όπου έχουμε περισσότερα κοντινά αλλά και σε κάποια σημεία της χορογραφίας. Επίσης οι τέσσερις κοπέλες που τη συνοδεύουν είναι αέρινες και πραγματικά όλα λειτουργού άψογα σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Μια πολύ καλή πρόβα για την Κύπρο. Οι κινήσεις έχουν γίνει πιο “Αιγυπτιακές” και το εφέ του καθρέφτη είναι εντυπωσιακό.

Ομολογουμένως η τρίτη προσπάθεια της Κύπρου ήταν η καλύτερη. Όπως αναφέρει το ogaegreece.com, η Έλενα γράφει εξαιρετικά στην έναρξη όπου βρίσκεται στο πάτωμα και έχει γενικά πολύ καλή επαφή με τις κάμερες. Δεν χάνει στιγμή τη χορογραφία και φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή. Επιτέλους έχουμε φωτιές στο background στη γέφυρα οι οποίες γράφουν καταπληκτικά. Έτσι, κέρδισε και το θερμό χειροκρότημα μέσα στο στάδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα