Eurovision 2021: Η Ουκρανία τρόμαξε το Twitter – Γιατί έγινε viral

Eurovision 2021: Η Ουκρανία τρόμαξε το Twitter – Γιατί έγινε viral
Ουκρανία - "Shum" Twitter @panos_p95

Η συμμετοχή της Ουκρανίας στο Ά ημιτελικό της Eurovision έγινε viral στο ελληνικό Twitter για προφανείς λόγους. Δείτε τα καλύτερα memes.

Ο Ά ημιτελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (18/05) σε live μετάδοση από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη του Ντάνκαν Λόρενς με το τραγούδι “Arcade”, το 2019.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Eurovision διεξάγεται στην Ολλανδία, ενώ η τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1980. Τριάντα εννέα χώρες συμμετέχουν στον διαγωνισμό, που πρόκειται για τον μικρότερο αριθμό χωρών από τον διαγωνισμό του 2014.

Στον χθεσινοβραδινό Ά ημιτελικό παρακολουθήσαμε ένα φαντασμαγορικό σόου, γεμάτο λάμψη, χορό και δυνατές ερμηνείες. Δεκαέξι χώρες, μεταξύ αυτών και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία εντυπωσίασε το κοινό, διαγωνίστηκαν στον Ά ημιτελικό, όμως μια ήταν η συμμετοχή που τράβηξε τα βλέμματα….

Ο λόγος για τη συμμετοχή της Ουκρανίας. Το “Shum” (Θόρυβος) που ερμήνευσε το συγκρότημα Go_A, συνδυάζει παραδοσιακά ουκρανικά φωνητικά, ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αφρικανικά ντραμς και κιθάρα, ενώ η παρουσίαση του τραγουδιού ήταν αξιοσημείωτη.

Η συμμετοχή έγινε viral στο ελληνικό Twitter για προφανείς λόγους και οι χρήστες του έδωσαν πραγματικά “πόνο”, δημιουργώντας πολλά ξεκαρδιστικά memes. Δείτε παρακάτω τα καλύτερα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα