Eurovision 2022: Μάγεψε η Κύπρος με το “Ela” – Η αιθέρια Ανδρομάχη και το κοχύλι της Θεάς Αφροδίτης

Eurovision 2022: Μάγεψε η Κύπρος με το “Ela” – Η αιθέρια Ανδρομάχη και το κοχύλι της Θεάς Αφροδίτης
Eurovision 2022 - Κύπρος EBU / NATHAN REINDS

Εξαιρετικά τα πήγε η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το "Ela" στον Β ημιτελικό της Eurovision 2022. Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Σαν τη Θεά Αφροδίτη εμφανίστηκε η Ανδρομάχη στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022, για λογαριασμό της Κύπρου. Η ίδια ερμήνευσε το “Ela” και ξεσήκωσε το στάδιο με τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

Χορεύοντας ανάμεσα σε κύματα, η ίδια βρίσκεται μέσα σε μια τεράστια κατασκευή σαν κοχύλι επάνω στο οποίο βρίσκονται οι χορεύτριες και ταυτόχρονα προβάλλονται γραφικά. Εντύπωση μας έκανε και το τατουάζ κοχύλι στο κάτω μέρος του μπράτσου της.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ερμήνευσε το “Ela”, το οποίο αποτελεί ένα κομμάτι σε έντονο έθνικ ύφος, το οποίο περιλαμβάνει ελληνικό και αγγλικό στίχο, ενώ αποτελεί δημιούργημα των Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής ανατέθηκε στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Β’ ημιτελικό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα